Chtějí telefon a budou mě masírovat, že ta jejich nabídka je nejlepší a když jim řeknu ať mi ji pošlou na mail, tak jedině zadáním objednávky jak tarifomat se super nabídkou od eon
Možná deset let eonu přeplácím a jinde bych ušetřil .. tisícovku? Dvě? ... A možná bych se jako tisíce jiných napálil a přeplácel obrovské peníze, zavazoval se na x let...
Nevěřím typu reklamy "vracíme přeplatky na účet" - kam by je taky chtěli jako dávat? Krást? Vždyť vracet přeplatky je logické a nevracet je trestné.
Také nerozumím tomu, že vrácení přeplatku je nějaký BONUS, ... v blbé trafice , když zaplatím za noviny, tak mi taky trafikantka vrátí zpět. Jedině snad u přeplatku daně si člověk MUSÍ ŽÁDAT.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.