Mam takovy dotaz. Pred 4 mesici jsem mela nechraneny styk (vynechani prasku, prechod na jine). Pritel do me nevyvrcholil, tyden pote jsem dostala menstruaci. Ovsem i tak mam nejistotu. Co kdyby kapka. Je to 4 mesice. Menstruaci mam pravidelnou kazdy mesic. Priznaky jako nevolnost nebo zvraceni nemam. Netloustnu ani nic podobne. Proste nemam jakekoliv priznaky a menstruaci mam kazdy mesic. Spis me jen zajima vas nazor. Je mozne ze bych to jeste nepoznala po 4 mesicich? Jen takovy blahovy dotaz. Diky
Zdravím. S největší pravděpodobností těhotná nejste, ale jsou ojedinělé případy, kdy se menstruuje i do 5 měsíců. Ale je tu možnost těhotenského testu + 1 vyčurání a máte klid. Ida
Pravděpodobnost, že jste těhotná po 4 měsících, považuju za téměř vyloučenou. V dotazu jste neuvedla, jestli jste si udělala těhotenský test. Pokud jste si ho neudělala, tak mně není jasné proč. Balení těhotenského testu lze koupit v lékárně a cena je do 100 Kč.
Jsem takovy hypochondrik a hned za vsim hledam vedu. Obcas me pichne v brise a hned si na to vzpomenu. Ale jinak mi nic neni, menstruaci mam, potize nepocituji a uz je to 4 mesice od toho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.