Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám sperma, proč?

Od: pomor odpovědí: 4 změna:

dobrý den je mi 14 let a nemám sperma a nevím čím to je pomůžemi někdo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

zřejmě máš ještě i klidně čas, nejsi rychlík, co neznamená, že je to špatně:

Mužský penis roste od čtvrtého roku života do začátku puberty jen velice málo. Průměrná délka ztopořeného penisu v dětské populaci tohoto stáří je přibližně 4 cm. Toto období vývoje mužského genitálu nazáváme fází jedna. Se začátkem pubertálních změn se začne zvětšovat i penis: zhruba do 18 let na velikost okolo 16 cm v erekci. Tuto fázi nazýváme fází 2. I když se erekce i orgasmus vyskytovaly i u předpubertálních chlapců, jejich hlavní nástup je během puberty díky rostoucí sexuální touze způsobené testosteronem. Ejakulace začíná být možná ve velice rané pubertě. Dříve mohou mít chlapci zkušenosti s tzv. suchým orgasmem. Výron semene může být způsoben buď masturbací nebo spontánně během spánku, což se lidově nazývá vlhký sen. Rok až dva po první ejakulaci již sperma může obsahovat aktivní spermie.

cs.wikipedia.org/...

pomor
hodnocení

takže mám ještě počkat?

já bych tomu dal rok a pak bych se tím zabýval... to že někdo má už ve 13 neznamená, že ve 14 je to průšvih...

wojnar
hodnocení

0x

To je jako s propiskou: "Píšeš - vypíšeš, nepíšeš - zaschne". To jen na odlehčení tématu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]