Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamery na toaletách

Od: veronika008* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, kamery jsou nyní téměř všude. Na několika místech mě to popravdě občas přece jen zarazí. Konkrétně však nyní přemýšlím nad nápisem ve veřejných toaletách. Obrázek inj.stříkačky a varování, že je zde instalována kamera. Je to hloupé, ale předpoklad, že toto (aplikace drog) se bude odehrávat v umývárně, je, myslím, dosti nepravděpodobný. Skutečně jsme tedy snímáni i na záchodku?

Nepanikařím snad tak úplně z toho, že by záchodový děda uviděl můj přenádherný zadek. Spíš snad z té celkové (zkrátka všude) ztráty soukromí...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud bych někde takové upozornění na snímání kamerami na toaletách viděl, volám ihned policii. Bez ohledu na to, jestli tam kamery jsou nebo ne. Já rozumím tomu, že je to tam kvůli těm vysmaženým fetkám, ale to mě nezajímá. Já se divím, že to vůbec může někoho nechat být chladným...

veronika008*
25.01.20 10:21
hodnocení

Děkuji:)

kami*
hodnocení

2x
U nás v práci jsou kamery všude v provozu, na chodbách a parkovištích. Je ale nezákonné, aby byly na WC, v šatnách, prý nesměly být ani umístěné do svačinové místnosti. Firma kamery nedala ani do kanceláří.
veronika008*
hodnocení

Také je v kancelářích nemáme.(Jsem za to dost vděčná).

hodnocení

0x
Z nás v práci s tím problém nemám :)
Kamery na toaletách

elso
hodnocení

0x

Ty kamery určitě nejsou přímo na samotném WC, ale v prostoru, kde je umývárna. Jestli tam vůbec jsou. Když tak je to asi proto, že se ztrácejí i vodovodní baterie, koše. Někteří moulové odmontují i sušící fény na ruce, nádobky na mýdlo... Možná je montují jedině tam, kde se stále musí dokupovat, doplňovat toto vybavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]