Nejste přihlášen/a.
Mám a používám.
Pozor, je to síla. Pokud si omylem sáhnete do oka, probrečíte dalších deset minut. Máznu na spánky při bolesti hlavy, při nachlazení v kombinaci s tymiánovým krémem na dutiny (čelo, strany nosu), při bolesti v krku nebo virózách, maže se v kombinaci s krémem na hruď, krk, chodidla. Při únavě svalů nejen natírat, ale i lázeň na nohy. Pár kapek v kombinaci s nějakou solí. Je po tom intenzivní pocit, že chladí. Lze i na kostce cukru konzumovat, ale je to jen pro otrlé, správně by se totiž neměl dostat na sliznice. M.
31 bylin nemá konkurenci...šalvějový krém , také ne , pak měli jalovec do koupele nějaký čistý dnes už mají zelený s jehličím a není to ono, bylo to bezva na ledviny do koupele..
No, víc...
JUST je u nás aktivní už roky, ale díky poměrně vysokým cenám není úplně běžně na každém rohu. Také striktně dodržují prodej pouze přes poradce (i černé ovce se najdou). Plus to, co popisujete... Někdo něco dostane s naprosto nejasným popisem a návodem k použití. Ten dotyčný to otevře, použije jednou, ale protože neví, už po tom znovu nesáhne. Ani všichni poradci nemají vysokou úroveň. Přestože mají spousty přednášek na téma zdraví, ne každý si z toho vezme to potřebné a dál to nepředá. Já mám to štěstí, že má bývalá vedoucí má ambice se vzdělávat, ne jen rejžovat a lapat nové ovečky. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.