Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Just 31 bylin jakou máte zkušenost?

Od: houbes* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, dostala se mi do rukou ampulka od známé. Je prodejce pro Just. Její slova byla řečená je to na všechno. Od zdola a až nahoru ;) Např. Tzv. Otázky a odpovědi na hemeroidy. Hodně se o této nemoci zde napsalo i s dieslem ;) jsem měl ostrou výměnu názorů. Ale jsem typ člověka když se dozví o něčem co by jiným pomohlo, tak udělám a předávám dál. Proto tu jsme abysme poradily a pomohli. Takže jaké máte zkušenosti s 31 bylinami..jinak zdravím diesela snad mi zas nevynadá ;)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Co jsem měla od Justa, tak to byla švýcarské kvalita.

Určitě více se dozvíte, když se podíváte na: Just 31 bylin - recenze.

72mona3*
hodnocení

3x

Mám a používám.

Pozor, je to síla. Pokud si omylem sáhnete do oka, probrečíte dalších deset minut. Máznu na spánky při bolesti hlavy, při nachlazení v kombinaci s tymiánovým krémem na dutiny (čelo, strany nosu), při bolesti v krku nebo virózách, maže se v kombinaci s krémem na hruď, krk, chodidla. Při únavě svalů nejen natírat, ale i lázeň na nohy. Pár kapek v kombinaci s nějakou solí. Je po tom intenzivní pocit, že chladí. Lze i na kostce cukru konzumovat, ale je to jen pro otrlé, správně by se totiž neměl dostat na sliznice. M.

liska5

Hned jsem to šla vyzkoušet, zda to platí i pro jednobylinný gel. Mám tu od Justa šalvějový. I natřela jsem si v koupelně lýtka a... po chvíli začali ostatní v obýváku slzet...Tak hlásím stylem Pazderková: Děckááá, funguje to!

72mona3*

Jo jo, snažím se používat hlavně to, u čeho vidím výsledky;)

111®
hodnocení

2x

31 bylin nemá konkurenci...šalvějový krém , také ne , pak měli jalovec do koupele nějaký čistý dnes už mají zelený s jehličím a není to ono, bylo to bezva na ledviny do koupele..

houbes*
hodnocení

No, vidíte a já bych jí z toho skoro nic nevěřil. Děkuji za info ale beztak bych očekával více lidí co s tím to léčivem má zkušenosti :(
72mona3*

No, víc...

JUST je u nás aktivní už roky, ale díky poměrně vysokým cenám není úplně běžně na každém rohu. Také striktně dodržují prodej pouze přes poradce (i černé ovce se najdou). Plus to, co popisujete... Někdo něco dostane s naprosto nejasným popisem a návodem k použití. Ten dotyčný to otevře, použije jednou, ale protože neví, už po tom znovu nesáhne. Ani všichni poradci nemají vysokou úroveň. Přestože mají spousty přednášek na téma zdraví, ne každý si z toho vezme to potřebné a dál to nepředá. Já mám to štěstí, že má bývalá vedoucí má ambice se vzdělávat, ne jen rejžovat a lapat nové ovečky. M.

111®
hodnocení

0x

ještě používáme Natural Oil spray Eucasol. Ano není to levné ale lepšího nic není..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]