Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet banking

Od: stefan* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, mám banku sparkasse chtěl bych si udělat z domova internet banking. Nemám možnost zajet do banky. Poradíte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

Co byste dělal v bance?

sparkasse-oberlausitz-nie/...

stefan*
hodnocení

Juu děkuji moc. Tam jsou 2 způsoby jeden chce 18euro jednorázové, druhý nic.
id

Co vás přimělo si zřídit účet u této banky? Kdyby mi i připláceli, tak si účet u nich nezřídím. Je spousta bezpoplatkových bank, změňte banku. Např. u Fio banky máte vše zdrama a také můžete platit vše z domova.

Stačí si zajít do Fio banky, zřídit účet a oni zdarma vám vše převedou z vašeho starého účtu.

fio.cz/...

id: jste asi mimo. Jestli ta banka skutečně umí vydat čechovi německou spořitelní kartu, tak je pro lidi kteří často cestují do Německa cennější než všechny české banky dohrimady. Protože EC kartu žádná česká banka neumí !

stefan*
hodnocení

Já pracuji několik let v Německu
id

Tak to ano,tahle banka má pro vás výhodu, ale to jsem netušila. Zarazilo mě, že chcete jít vyřizovat osobně něco do banky, když se to dá zařídit z domova.

hodnocení

0x
Mimochodem - ta jejich Maestro karta (říkají tomu Sparkassen-Card) funguje jako německá EC karta? V tom případě bych velmi chápal účet u této banky, už jsem jednou v Německu zůstal u čerpačky a nemohl natankovat, protože to byl automat a nebral ani hotovost, ani normální karty.
stefan*
hodnocení

Tak to měli rozbitý. Mě sní jde platit všude na benzinkach všude. Jsem spokojen s touhle bankou. Jen chci z domova spravovat ucet

Tak je to asi EC karta, ty jsou jednosměrně kompatibilní s Maestro. Tj EC lze použít tam kde se bere Maestro, ale Maestro se nedá použít tam kde je požadovaná EC. Holt německý binec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]