Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se mě to strhlo?

Od: mon* odpovědí: 8 změna:
Právě se mě strhla platba a nevím za co?
Co se mě to strhlo?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Platba se nestrhne jen tak.

Takže se obtěžuj napsat podrobnosti.

Je tam uvedené číslo karty. Je to tvoje karta? Máš kartu pořád pod kontrolou? Mohlo se stát že ti kartu nebo informace na kartě někdo okopíroval? Tobě nechodí ověřovací SMS?

rv*
hodnocení

2x

Neznám, ale vypadá to na blokaci částky. Tedy např. obchodník, poskytovatel hotelu, ... si na základě vaší objednávky dočasně zablokoval danou částku. A odblokuje ji + naúčtuje skutečnou cenu až poté, co transakce (nákup, pobyt v hotelu, ...) proběhne.

mon*
hodnocení

Do hotelu ubec nechodím..a kartu mám stále u sebe nestratila jsem ji..a ověřovací SMS mě chodí když platím účet za telefon nic jiného neplatim..

hodnocení

2x

Já jsem hodně slabý uživatel, ale řešila bych to tak, že bych kartu použila v bankomatu a zeptala se na zůstatek. jestli by byl menší o ten výběr, ptala bych se v bance, co to znamená.

hodnocení

1x

Kontaktuj svou banku, nejlépe osobně a zjisti podrobnosti. Do 31.01.2020 můžeš tu platbu stornovat.

doplněno 24.01.20 13:25:

No a co já s tím? KONTAKTUJ SVOU BANKU!

mon*
hodnocení

Prej je to země Polsko..a jedna se o podpod nejsem sama ..

hodnocení

1x
Tak tu pladbu u banky reklamuj

rioban
hodnocení

0x

ten screenshot je z čeho? appky/webu? přihlašoval ses tam? My taky nevíme. Máš udělená nějaká pověření na placení jinými metodami (přes web, telefon/fax/ pouze číslem karty/ nfc/přes mobil)?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]