Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct mámě, že mám přítele?

Od: lea odpovědí: 10 změna:
Dobry vecer mam otazku, jak jinak ze ano, jinak bych sem nepsala, mam pritele (za nekolik dni to bude mesic) je mi cerstvych osmnact ale nikdy jsem nemela nejaky vztah s kterym bych se sverila mame, navim jak ji to rict, s nicim se ji moc nesveruju, ale vim ze tohle by mela vedet jak ji to tedy rict?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

"Mami, zítra přijdu později, jdu s XY do kina."

liska5

Přesně tak.*palec*

*jasne* jdu ven s XY... Nó, to je takovej kluk... Ať si mamka zvyká... Není třeba nacvičovat nějakou řeč.

hodnocení

2x

Zdravím. Jste zletilá, tak není důvod tajit před rodiči, že jste si našla chlapce. Zda vztah vydrží, prověří až čas. Ale pokud už to chcete po měsíci mamce oznamovat, tak prostě - mami, s někým chodím. A pak už Vás mamka vyzpovídá sama :)

jezevec*
hodnocení

1x
Neříkej nic a dej tomu volný průběh. Můj otec se takhle jednou v mých 16 letech potkal uprostřed noci v koupelně s mojí čerstvou přítelkyní (spala jakoby u kamarádky). Tak se představili a bylo to... :)

hodnocení

1x

Udělejte si s maminkou čaj, nebo kávu, sedněte si ke stolu a svěř se jí. Zřejmě spolu málo komunikujete.

*houpy**srdce*

hodnocení

1x

Pohledů je hodně. Já si myslím, že nějakou mimořádnou schůzkou mámy s chlapcem, to je jako "uvedení" do rodiny a nákup kvasnic na svatební koláč. Já si myslím, že stačí, jen tak, mezi řečí se o něm párkrát pochvalně zmínit a mamka se už dovtípí a zeptá se, kdo to je. Pak už stačí věta "Chodíme spolu".

hodnocení

0x

normálně jdu do kina s potencionálním přitelem co by mámy 30 letych daly za to kdyby šly do kina s potencionálním ...*smich*

hodnocení

0x

Nic říkat nemusíte. Ona to stejně pozná ;).

smode*
hodnocení

0x
Dobrý den. Nikdy se Vás nikdo neptal kam ve volných chvílích chodíte? Jestli ne tak bych se na to vybodl a nikomu nic neříkal, neboť to stejně nikoho nezajímá. A jestli se nesvěřujete tak nevím proč byste to říkala zrovna teď? Netajte to ale řekněte jí to až se na to zeptá a nebo až si přítele pozvete domů na návštěvu (a maminka bude doma).

sarko
hodnocení

0x

Mami, našla jsem si přítele, mohl by k nám v neděli přiít na oběd? Mámu to potěší, že jste se jí svěřila. Ona to tak nějak kdysi také musela řeřit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]