Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel mi nedělá orální sex

Od: misa6 odpovědí: 25 změna:
Dobrý podvečer, mám přítele, který nedělá orální sex vadí mi to. Předtím sem měla přítele spousty let a ten to miloval. Nynější přítel to udělal snad dvakrát za celou dobu co jsme spolu. Asi mu to nic neříká, ale orální sex u sebe by chtěl furtco nato říkáte?
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Nic. Jestli Vám to vadí, najděte si jiného.

hodnocení

4x

Zdravím. Co bychom na to měli říkat? Jakého partnera jste si vybrala, takového máte. Intimní záležitosti probírejte spolu. Ne každému jsou různé praktiky příjemné...

hodnocení

3x
To musíte řešit s ním, my Vám ho dělat nebudeme :-D
liska5
22.01.20 21:24

Hmmm, kdyby měla zájem... on by se určitě nějaký dobrovolník našel

hodnocení

3x
Sex je vždy o tom co se komu líbí a co komu vyhovuje
Múžete si o tom spolu promluvit nebo se domluvit na tom když já tak i ty rozhodně ho však netlačte násilim do něčeho co nechce

houbes*
hodnocení

3x
Záleží jak mu ten orální sex děláte. Znal jsem ženy, které byly u toho docela nešikovné a tzv. To neuměli. Penis má citlivou kůži a je možné, že mu to neuděláte šetrně , může mit pri tom i bolesti a strach pokud se dotknete zuby. On se Vám to třeba bojí i říci aby jste mu nevynadala nechce vás třeba ponizit. Já třeba nemám rád mačkání varlat je to nepříjemné a nekoho vzrusuje je mačkat a dokonce i do nich kopat atd.. buďte na něj něžná, kolikrát stačí málo a dotyky ústy krotit ;) co se týče tzv. Lízání vaše genitálu je možná i hygiena, třeba mu nevonite ;)

Hmmmm tak to by jsem chtěl vidět toho frajera co ho vzrušuje kopání do varlat ! To musí být slast a rozkoš k nezaplacení.Hlavně se trefit jen do varlat už je umění.V životě jsem to neslyšel a neviděl.

liska5

Houbesi, otázka zněla jinak! Ona mu to dělá, to je rád. Ale jemu se do toho nechce...

priklad1*

To Jana222 To neznáte jak se opice mlátí kladivem do palce. Ptají se jí. Proč to děláš. Ani nevíte, jaká je to slast, když přestanu.

misa6
hodnocení

Zasmála sem se. Pan odpovídal obráceně. Já orální sex dělám chce ho pořád.
houbes*
Já jsem popletl otázky má chyba, že čtu ve spěchu ale na odpovědi trvám a za tou si ji stojím ;) co se týče těch kopanců tak to je např. V praktikách sado-maso.

@misa6 A nepřijde Vám to od partnera trošku sobecké? On by to chtěl pořád, ale oplatit to neumí? Je to škoda a nefér vůči Vám.

misa6
hodnocení

Je to sobec. Proto si najdu milence. Jinak je fajn až na ten sex.
houbes*
V tom případě vám držím palce pokud je to tak, tak nevěru v tomto případě schvaluji.

To bezpochyby je a je dobře, že si to uvědomujete. Otázkou zůstává jestli by místo milence nebyl lepší rovnou nový partner. Ale je to Váš život a vztah, takže rozhodnutí je také na Vás.

pavelll

"líbí" se mi váš myšlenkový pochod - je to sobec, proto si najdu milence :-D To o vás vypovídá mnohé. Čím dříve se s ním rozejdete, tím dříve vám poděkuje :) Nebo mu sdělte, jak přemýšlíte a budete to mít snazší, rozejde se on s vámi.

houbes*
Tzv.tazatelka přemýšlí spodní částí těla? :) Ale chápu jí, když se někomu něco líbí jde se zatím ;)

joudic*
hodnocení

3x
to si budete muset promluvit, nicmene pripravte se na to, ze muzete i slyset, to co zrovna moc nechcete, ikdyz to asi nikdo nerekne nahlas.. Treba mam obrovsky problem s jistymi typy a tvary, ze bych to nezvladl a radeji byl single, ..osud tomu chtel, ze zaplatpanbu vsechny partnerky byly jak kdyby zrovna prijely z vystavy, a takovou citlivou situaci jsem nikdy nemusel doopravdy resit. Kamarad zase naopak to, z ceho je mi spatne miluje a cim hur tim lip, cili kazda si prijde na sve, jen si musi najit spravneho partnera.
misa6
hodnocení

Jo už jsme si promluvili prý ho nesmím nutit. 1 chlap který to nedělá holt smůla.
kami*
Poznámka, "Nesmíš mne nutit", nemusí znamenat rezignaci, ale jen žádost o víc času. Než popojde dál, a něco, co nejde teď, bude později asi snazší. Může jít o začátek cesty, ne o její konec.
lipanek

Nebude to dělat rád. Buďto to dělá rád od přírody a užívá si to, anebo bude jenom slibovat. V sexu si musíte sednout. Najít si milence je začátek konce. Proč mít dva chlapy? Na co? Jeden a opravdu dobrý! Ve všem.*palec*

Jestli jste se milovali již 3 - 5 krát, tak by se měl přidat, nemůže si nechat dělat dobře od Vás, ale musí se přidat sám od sebe. Na co víc času?

Našli jste se, kousek cesty jste šli spolu, není to to pravé, je čas se vydat na novou cestu s někým jiným.

misa6
hodnocení

My spolu žijeme 2roky

hodnocení

2x
Co se ho na to zeptat?

hodnocení

2x

No já bych mu to teda nedělala. Určitě tady pobouřím všechny rádce, ale prostě mi to nedá. Nejsem vůbec žádná puritánka, ale tohle se mi vždycky strašně hnusilo. Nevím proč by měl chlap strkat své přirození do mé pusy, protože pokud vím, tak mám na to jiný otvor, kterým mne příroda vybavila. ;) Ale ani bych to nevyžadovala od něho já. To by mne musel on sám strašně přemlouvat a loudit *modla* pak bych možná povolila. *smich*Jo a ano, žádného chlapa nemám a už je tomu tak 40 let. Ale i tak jsem děti "státu dala". Dvě. *jasne*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]