Nejste přihlášen/a.
Hmmmm tak to by jsem chtěl vidět toho frajera co ho vzrušuje kopání do varlat ! To musí být slast a rozkoš k nezaplacení.Hlavně se trefit jen do varlat už je umění.V životě jsem to neslyšel a neviděl.
To Jana222 To neznáte jak se opice mlátí kladivem do palce. Ptají se jí. Proč to děláš. Ani nevíte, jaká je to slast, když přestanu.
To bezpochyby je a je dobře, že si to uvědomujete. Otázkou zůstává jestli by místo milence nebyl lepší rovnou nový partner. Ale je to Váš život a vztah, takže rozhodnutí je také na Vás.
"líbí" se mi váš myšlenkový pochod - je to sobec, proto si najdu milence To o vás vypovídá mnohé. Čím dříve se s ním rozejdete, tím dříve vám poděkuje
Nebo mu sdělte, jak přemýšlíte a budete to mít snazší, rozejde se on s vámi.
Nebude to dělat rád. Buďto to dělá rád od přírody a užívá si to, anebo bude jenom slibovat. V sexu si musíte sednout. Najít si milence je začátek konce. Proč mít dva chlapy? Na co? Jeden a opravdu dobrý! Ve všem.
Jestli jste se milovali již 3 - 5 krát, tak by se měl přidat, nemůže si nechat dělat dobře od Vás, ale musí se přidat sám od sebe. Na co víc času?
Našli jste se, kousek cesty jste šli spolu, není to to pravé, je čas se vydat na novou cestu s někým jiným.
No já bych mu to teda nedělala. Určitě tady pobouřím všechny rádce, ale prostě mi to nedá. Nejsem vůbec žádná puritánka, ale tohle se mi vždycky strašně hnusilo. Nevím proč by měl chlap strkat své přirození do mé pusy, protože pokud vím, tak mám na to jiný otvor, kterým mne příroda vybavila. Ale ani bych to nevyžadovala od něho já. To by mne musel on sám strašně přemlouvat a loudit
pak bych možná povolila.
Jo a ano, žádného chlapa nemám a už je tomu tak 40 let. Ale i tak jsem děti "státu dala". Dvě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.