Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti se stránkou ceskyflirt.com

Od: pepa2 odpovědí: 4 změna:

Zdravím, máte někdo zkušenosti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Všechny tydle weby kde si platíš za to aby sis moh z někým psát či vidět jeho fotky nebo číst jeho zprávy sou založený na dúvěřivosti těch co se chtějí seznámit
Je tam spousta falešných profilú a věř že se nikdy z nikým s kým si tam budeš psat neseznámíš natož aby sis neco užil
De tam jen o to vytáhnout z tebe co nejvíc peněz
A dej si bacha na pladby kartou maj v podmínkách většinou automatický obnovení členství a samo si to strhává z tvýho účtu peníze a vypovedět to není až tak úplně jednoduchý
Musíš si přečíst podmínky vetšinou je tam náká výpovědní lhúta

ferdik1802
hodnocení

1x

nedavno jse se obratil na provozovatele ze damy pisi ze se chteji okamzite sejit a kdyz napisi zadst o setkanitak jen vymluvy a bylo mi sdeleno ze toto je jen na psani a ne aby se sesli u kavy a poznali se takze to je jeden velky podvod jak s vas dostat penize nekupujte si zadne kredity k seznameni nikdy nedojde je to jen zlodejina

falco
hodnocení

0x
Podle mne je to zcela podvodný web. Dal jsem podnět policii k jejich šetření.
hanes*
Podvodný nebude. Osobně jej neznám, ale na základě Vaší otázky jsem jej navštívil :)) v podmínkách mají vše uvedeno. Registrací s podmínkami automaticky souhlasíte.
Spíš než o podvodný web jde o tahání peněz z důvěřivých lidí, kteří si myslí, že se s někým seznámí. Lidé ale platí sami a dobrovolně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]