Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi kluk - jak mu mám říct?

Od: malamys odpovědí: 10 změna:

Líbí se mi o rok starší kluk a nwm jak mu mám napsat nebo říct že ho miluju, normálně se spolu bavíme on hraje hokej i jeho táta a nechci aby to bylo trapný protože skoro každý ví co se říká v šatnách na hokeji nebo ve škole (chodím do školy mezi hokejisty)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud mu chcete říct, že ho milujete a on Vás ne, tak to trapné bude. Normálně se spolu bavte dál a všímejte si, zda z jeho strany nejsou nějaké náznaky větších sympatií k Vám. ..Vy mu můžete projevovat ty své..A ono to nějak dopadne, bude-li zájem oboustranný.

liska5
hodnocení

3x

Nic mu neříkej, ale buď dál ta fajn milá holka...Když mu to sdělíš, tak pokud o Tebe nemá zájem, tak se shodíš a začne se Ti vyhýbat a ostatním budeš pro srandu. Ani když se mu líbíš a stojí o Tebe, tak mu nic neříkej. Najednou si Tebou bude jistej a už tam nebude ta přitažlivost. Jak čekáš, že zareaguje? Bude se v obou případech cítit trapně. A pokud se svěří klukům, tak si z Tebe budou třeba utahovat.

krtek*
hodnocení

2x

stará, léty ověřená pravda, ale 99,9% ženskými ignorávana nebo stále nechápána...

"jemné náznaky nefungují...náznaky nefungují...pokud něco chceš, tak mu to řekni!"

figurek*
hodnocení

0x

Nic mu nepovídej. Když mluví nech ho mluvit, otoč se k němu a dívej se mu do očí. Toto je jeden ze signálů, které vy holky vysíláte když máte o někoho zájem. Pokud ten kluk není jelito, pak si ho určitě všimne.

hodnocení

0x

On to pozná sám, že se vám líbí, jestli to tedy není nějaký hlupáček. Neříkejte mu to, mohlo by to pak být trapné pro oba. Bav se s ním, ale nevnucuj se mu, aby ses mu nezprotivila.

leos*
hodnocení

0x

Kdyby tě i on miloval, tak už spolu chodíte dávno. I by si to na něm hned poznala. Takže by si se mohla ztrapnit a i on by se před tebou divně cítil.

malamys
hodnocení

Spíše ani on neví jak mi to říct nějakých signálu už jsem si všimla a ani jeden typ nejsme oba který by začal chodit s klukem/holkou od prvního poznání nebo divoký noci na párty ;)

majdik
Úplně tě chápu. Někteří kluci jsou proste stydliví a bojí se to říct a jestli ti dává signáli tak mu to řekni a vlastně i jestli ti je nedává když tě odmítne tak aspoň budeš vědět na čem si. A když tě neodmítne tak budeš mít kluka. Za mě mu to řekni

janm*
hodnocení

0x
Zdravím
Navrhněte mu nějakou společnou mimo "školní sportovní "aktivitu ve dvou, tj. nezašel-li by s vámi např. kino,kavárna,procházka výlet čistě v "kamarádském" nezávazném duchu, kde mu v klidu můžete říct, že by jste měla zájem vidět se takto častěji,zájem o něj, ostatní už pak nechte na něm, tj. pochopí a buďto bude mít zájem i příště,nebo ne,nebojte se, solidní kluk vás neshodí, pokud to tak necítí jednoduše o tom pomlčí,pomlčíte oba jakoby se nikdy nic nestalo,časem si půjdete každý svou cestou, kamarády klidně zůstaňte, nikdo z vás nic neztratí ,buď ano nebo ne, ale je dobré si to zjistit, aby jste třeba po letech nezjistili, že jste se oba chtěli ale ani jeden se nebyl schopen "vymáčknout"a teď už to třeba změnit nejde.
janm*
PS.Mezi čtyřma očima žádný trapas neriskujete,buď ano nebo ne, pokud ne, pak nechte vše při starem, hlavně si nic nevynucuje ,nechte mu svobodu volby,často i jen zájem toho kluka potěší, tj.nema důvod vás shazovat, ale sdělte mu to až ve vhodnou chvíli až budete úplně sami, žádné hlavně známé svědky..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]