Ahoj vsem, chtěla bych se zeptat zda někdo nevi jak je to s tím když si někdo blokuje me číslo. Kdyz mu píšu smsku pise mi to doručeno. Znamená to že mě nemá blokovanou? Jinak když ale chci zavolat je to jakoby vyvesene nebo jak to popsat zkrátka jednou tuuut a pak krátce tut tut tut Děkuji za radu
SMS se doručí, ale dotyčnému nezobrazí a je smazána (například, záleží na nastavení blokování). Mobil neumí nepřijmout konkrétní SMS. Stejně tak hovor by začal "zvonit", ale mobil ho sám okamžitě odmítne. Vzhledem k tomu, že tam je nějaká prodleva, tak vám to třeba jednou dlouze houkne jakože voláte.
Takže vše nasvědčuje tomu, že vás má dotyčný zablokovanou.
Aby SMS ani hovor k mobilu vůbec nedorazily, musel by to nějak blokovat přímo u operátora.
peta23
Díky A může si blokovane zprávy přečíst? Jinak mi chodí že je to doručeno
Jak říkám, záleží, co a jak má nastaveno. Třeba má nastaveno jen blokování hovorů. Zda blokuje (a automaticky maže) i SMS, nebo zda je neblokuje čte, nemáte šanci zjistit, protože mobil je tak jako tak přijme a vám přijde doručenka (což už jsem psal v předchozí odpovědi).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.