Dobry den potrebovala bych poradit, spis vedet nazor ostatnich. Mam nastupovat do prace, jenze od zacatku je to uz divny. Dva tydny zpatky v patek jsem jistemu manazerovi prinesla vsechny vyplnene papiry, vcetne lekarske prohlidky i potvrzeni o penezich za prohlidku, ktere mi maji pri prvni vyplate proplatit. Pan manazer mi rekl, ze hned ten den to jeste posle do Prahy a Praha ma tyden na to vystavit smlouvu. Minuly tyden v patek, tyden po rozhovoru s nim, jsem mela nejake spatne tuseni a nasla si cislo do Prahy, kde ty smlouvy zpracovavaji. Pan mi rekl, ze zadny papiry od manazera nedostal a nabidnul mi, ze se s manazerem spoji. Hned v patek mu poslal email proc to neodeslal apod. Na to konto manazer papiry poslal ale zmenil datum nastupu na kterem jsme se domluvili, respektive ho posunul. V pondeli, vcera, jsem volala do Prahy a tam mi rekl pan o tom patku a o tom ze smlouva je uz u paba manazera hotova. Jenze pan manazer se se mnou stale nespojil a to mam za dva dny nastupovat, respektive za dva dny je ten den, ktery on dal jako den nastupu. Ja mu volam a nic nezveda mi to, zkousim to behem dne furt a nic. Byla jsem i za nim, ale pry tam neni, jestli je a schovava se nevim. A ja neevim co mam delat. Jestli mu dat jeste jeden den s tim, ze se ozve a kdyz ne zavolat do Prahy a vrict jim to ze se neozval. Nebo to zrusit a vubec nic nepodepisovat. Nehlede na to, po tom co jsem s nim poprve jednala a dostala papiry k lekarske prohlidce tak z netu nabidka teto pozice zmizela. A ted je tam zpatky a to vim od nej, ze hledaji jen jednu. Uz to je prece divne. Moje znama ma s nim obdobne zkusenosti a musela skoncit. Varuje me pred nim. Jenze ja nevim co mam delat. Kdyz se rozhodnu nic nepodepsat tak jsem nucela jit na urad prace a zacit hledat od znova. Muzete mi prosim poradit nebo mi aspon napsat Vas nazor na tuhle situaci? Treba to vidim moc cerne ale vsechno ve me houka a cervene blika a vola, ze je to divny.
Jaky manazer? Tam nejsou zadne personalistky nebo neco? Dneska uz je manazer kde kdo. Nechapu ani komu jste volala do Prahy (centralni pobocka? Ucetni?) Nejak je to zamotane. Snad na pohovoru vam rekl kdy nastupujete, ten den tam prijdu a je to.
patricie
Ne je to malá pobocka, funguje tam manazer, a do Prahy jsem volala na centralu, ktera zpracovava smlouvy pro nase mesto. Na pohovoru mi rekl, ze az bude hotovy doktor tak mam prinest papiry a dohodneme se. Ty jsem prinesla a dohodli jsme se, ze to posle do Prahy a nastoupim 21. A vcera jsem se dozvedela, ze on sam zmenil datum nastupu na 23, bez meho vedomi. A ja nevim jestli jit na ranni nebo odpolední. A nemůžu nekam nastoupit, kdyz nemam podepsanou smlouvu. A pan manazer me totalne ignoruje. Podle te zname tam chce nekoho jineho a ceka jen az uplyne 23. a hodi to na me ze jsem nenastoupila, svym šéfům rekne, ze mi volal, ze jsem o vsem vedela a neprisla.
Porad nechapu, co za centralu je v Praze, ale ok (uz je divny to, ze vam po telefonu vubec poskytli udaje je divny). No, zasla bych teda do te firmy osobne. Pripadne toho 21. rano. Teda, pokud jde o unor, dneska je 21. takze kdo vi. Urcite bych se neridila tim, co mi rekl po telefonu nekdo z jakesi centraly...
patricie
Ta centrala, respektive ten pan se kterym jsem volala je nadrizeny pana manazera, presne vedel o koho jde. Prepojili me k nemu asi pres pet cisel. A jednalo se o 21.1. A on nastup zmenil na 23.1. Kdyz za nim jdu do firmy tak tam pry neni, telefon mi nebere na email neodpovida.
Dobrý den. Pokud jste hovořila s jeho nadřízeným, tak ten přece ví, že zájem o nástup do té práce projevujete. Zítra, pokud se manažer neozve, zavolejte tomu jeho nadřízenému a informujte se o tom, zda máte toho 23. ráno nastoupit. Píšete, že hledali jen jednu pracovní sílu, možná na zkoušku vzali někoho jiného a ten se neosvědčil. Tak hledají dál. Vy jste ještě nenastoupila. Divné jednání to je, ale manažer může být také nemocný, nebo někde na služebce atd. Pokud nemáte jinou práci, tak nemáte co ztratit. Nastupte a během zkušební doby uvidíte. Na úřad práce můžete jít vždycky.
doplněno 21.01.20 21:42:
Není zač. A napište nám sem prosím potom, jak to dopadlo.
Manažer, který nedokáže v klidu zvládnout takovou prkotinu je houby manažer a pokud vám bliká, tak si najděte nějakou jinou práci, je jí všude jak písku.
Mně by se jeho chování také nelíbilo. Mám zkušenost s jednou manažerkou, která se mi také nezdála a nekomunikovala, když jsem se jí na něco ptala. Tak jsem tam ani nenastoupila a samozřejmě jsem jí to i napsala. A to mi psala do mailu, že pokud se budu chtít na něco zeptat, ať se zeptám. Zkuste to tam a uvidíte. Souhlasím s Kapkou naděje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.