Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EET..platba v hotovosti jen do března

Od: persy odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer, prosím jen zda jsem správně pochopila, pokud mi hradi faktury hotově jen do brezna 2020, pak uz ne, nemusim resit Eet, když od května budu mit jen platby na účet? Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pokud u vás nepůjde platit hotově pak eet klidně můžete pustit z hlavy. Raději bych to napsal na dveře či na eshop, web stránky... Nevím, co děláte.
jan*

...jsem OSVČ ve stavebnictví, faktury mi hradí jak firmy, tak i soukromé osoby výhradně na fakturu na účet. Musím nějak informovat FÚ, aby věděli , že jsem se na to nevykašlal, ale že prostě nepříjmám platby v hotovosti? Provozovnu nemám.

Děkuji

Ne nic se nehlásí, ale nesmí se přijmout hotovost. Měl jsem to stejně v předchozí vlně. Cca 2 roky zpět.
Občas někdo volá, že chce přinést hotovost, striktně odmítám. To by se fakt nevyplatilo.

hodnocení

0x

Pokud spadáš do té etapy EET, která se spouští v květnu 2020, pak máš úplnou pravdu.

jan*

Dobrý den,

je nutné informovat FÚ, případně žádat vyjímku, pokud nebudu příjmat platby v hotovosti a tudíž nebudu používat EET? Spadám od května 2020.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]