Výrobek je sice cháněn EU, ale výrobce od Karlových Varů zkrachoval, takže se nevyrábí. Existují podobné suchary, křehké a chutné, ale není v tom ta vřídelní voda
" Suchary se dají koupit v lázních a dalších městech Česka. Supermarkety je ale odmítají. Prodávají jiné." Zdroj: idnes.cz/... Na netu se dají koupit třeba zde: herbio.cz/...
Karlovarský suchar, to mě pobavilo. Myslíte lázeňské oplatky? Už kdysi dávno, když jsem jezdil do Mariánek nám bylo řečeno že existují asi 2 výrobny pro celou repubilku, které zásobují veškeré lázně. Takže obsah je stejný jen krabičky se tisknou podle toho, ve kterých lázních se pak prodávají.
liska5
To nejsou opatky! Jsou to křupavé řezy z něčeko, jako veka. Prý napuštěné minerální vodou. Mně se "povedou", když zapomenu v toustovači pečivo.
Suchary, nejen karlovarské, ale všechny, to je hodně smutný příběh. Měla jsem dietu a koupila si tedy suchary. Byly tvrdé, rozbila jsem si patro a dásně. Fakt hnus fialový. Ještě tak, ani nevím jak se jmenují, kulaté pláky s dírou uprostřed. Je to hodně blba reklama s pračlověkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.