Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde lze koupit Karlovarský suchar

Od: majkovaludmila odpovědí: 7 změna:

Je možné objednat či koupit Karlovarský suchar. V případě přímého odkoupení, prosím někde v Brně, či okolí.Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Výrobek je sice cháněn EU, ale výrobce od Karlových Varů zkrachoval, takže se nevyrábí. Existují podobné suchary, křehké a chutné, ale není v tom ta vřídelní voda

hodnocení

1x

" Suchary se dají koupit v lázních a dalších městech Česka. Supermarkety je ale odmítají. Prodávají jiné."
Zdroj: idnes.cz/...
Na netu se dají koupit třeba zde: herbio.cz/...

:)

hodnocení

0x
Karlovarský suchar, to mě pobavilo. Myslíte lázeňské oplatky? Už kdysi dávno, když jsem jezdil do Mariánek nám bylo řečeno že existují asi 2 výrobny pro celou repubilku, které zásobují veškeré lázně. Takže obsah je stejný jen krabičky se tisknou podle toho, ve kterých lázních se pak prodávají.
liska5

To nejsou opatky! Jsou to křupavé řezy z něčeko, jako veka. Prý napuštěné minerální vodou. Mně se "povedou", když zapomenu v toustovači pečivo.

Tady je to pro to "pobavení".

Tak jsem se zas dozvěděl něco nového :) Každopádně do varů kvůli tomu nepojedu.

hodnocení

0x

Suchary, nejen karlovarské, ale všechny, to je hodně smutný příběh. Měla jsem dietu a koupila si tedy suchary. Byly tvrdé, rozbila jsem si patro a dásně. Fakt hnus fialový. Ještě tak, ani nevím jak se jmenují, kulaté pláky s dírou uprostřed. Je to hodně blba reklama s pračlověkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]