Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levná optika Brno

Od: libor007® odpovědí: 11 změna:
Přátelé, kam v Brně nebo blízkém okolí pro levné čtecí brýle z optiky? Loni už jsem kupoval čtecí ke kontaktním čočkám a nechci už do toho dávat majlant...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kan*
hodnocení

2x
Zkuste drogerie nebo KIK, včera tam byly vystavené čtecí brýle za ceny kolem 70 korun v moderních obrubách různých barev, pokud máte teda stejné dioptrie obou očí nebo možnost výměny svých skel.

lidus*
hodnocení

2x

Vyzkoušejte ty co mají v téměř každém obchodě, manželův očař, řekl, že není rozdíl jiný než cena. Problém je, jen když každé oko potřebuje jinou korekci, to brýle v obchodě neumí. Manžel tak má brýle za pár korun několikatery, na střelnici, na šroubování v garáži, na čtení.

hodnocení

0x

Nevím, zda to ještě funguje, plno věcí se mění.

Je to asi 4 roky, potřebovala jsem čtecí brýle. Jen takové na doma, ke knížce do postele. Oční lékařka mi řekla, že existují i brýle zdarma, napsala mi doporučení a šla jsem se zeptat do optiky. Paní optička mi vyložila na pult 4 rámečky. Nelíbil se mi příliš ani jeden. Dost velké, hranaté. Ale bude to zadarmo a do postele to stačí. Nikam ven je nosit nebudu. Tak co!

Brýle mi udělala, neplatila jsem opravdu nic. Jenom jsem v nich pak vypadala jako pan Kemr v Chalupářích, když hrál na violu. Vzpomínáte?

Svůj účel splnily. Dneska už je nemám. Ale zkuste se zeptat, zda je toto ještě dneska možné. Jaga.

hodnocení

Tohle už nefunguje... Mimochodem před čtvrt stoletím jsem je měl též :)

hodnocení

Chodím dlouhé roky do joy optik, ale poté, co mne skrouhli o 400kč za výměnu skel do jejich obruby se mi tam popravdě moc nechce.

hodnocení

Díky za tipy, ale potřebuju rozptylky. Spojky k kontaktním čočkám už mám a má na jedno oko astigmatismus, takže potřebuji skla na míru. Jinak velmi pěkné bývají brýle v lidlu. Leda vzít obruby levné (klidně dvoje pro případ nehody) a nechat si dodělat skla - furt levnější, než obruby za dva tisíce...
lidus*

Pozor na ty obruby, nejdou do většiny skla vložit.

111®
hodnocení

0x

zkus najít Optika na Merhautova 40 , zavolej tam jestli by ti do tvé obruby skla dali, mě to udělali ale už nevím za kolik

lidus*

Mám dobrého optika Brno Bystrc v obchodním centru Javor, ul 28. dubna, je to hned u obecního úřadu.

m123*

Taky chodím do Bystrce. Nej. optik za mých x let nošení brýlí. Chodím posledních cca 15 let už jen k němu. Jednou jsem to porušila a brýle za 6 táců mi leží doma, protože přes ně nevidím. Je fakt moc šikovnej.

sdd
hodnocení

0x

Nejlevnější optiky jsou v malých městech,třeba okresních.Čím větší město,tím větší optický zloděj a chamtivec

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]