Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak by si mě všiml crush

Od: elenka odpovědí: 5 změna:

Zdravím, četla jsem tady, jak na holku nebo co. Potřebovala bych poradit s klukem.

Jsem v devítce na gymplu a on ve druháku. Není nějak moc populární a já taky ne a kamrádky říkaly, že bych na něho měla a celkem bychom byli hezký pár (snad je to pravda). Chtěla bych s někým začít chodit,nikdy jsem ale nikoho neměla a tento se mi fakt líbí. Vím, jak se jmenuje, ale nevím, jak bych se s ním mohla spojit.

Proč by zrovna mě by si všim, když denně potkáva 200 jiných holek na gymplu a pak jinde, co když ani nikoho nehledá. Vůbec nevím, jak bych mohla navázat kontakt. Třeba usmát se? Vždyt on by se třeba na mě ani nepodíval. Napadlo kamarádku, že mi podkopne nohy a spadnu, to by si mě všiml každý, ale to jsme radši vyřadily. Snažila jsem se s ním zkontaktovat tajně přes lísteček, jenže pak se to dostalo k někomu jinému, vysmáli se a on o tom ani neví.

Nevíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zdravím. A co třeba začít ho zdravit a oslovovat jménem? Toho si snad všimne. Pokud je slušně vychovaný, odpoví na pozdrav. Příště můžeš přidat ten úsměv, oční kontakt a pak navázat komunikaci. S tím podkopáváním je to hloupý nápad. Při pádu si můžeš třeba něco zlomit. A za to žádný kluk nestojí. Kromě toho, proč hned spolu chodit? Na vztah máš času dost. Tak nejdříve zkus trénovat tu komunikaci a seznamování. Hlavně nedej na špatné rady kamarádek, ať z toho není spíše trapas. Pak by ses moc dobře určitě necítila.

hodnocení

6x

Používáním cizích slov si nikoho nezískáš, je mnohem lepší vyjadřovat se normálně, česky.

lilek

Proč dnes mají všichni problém se slovem "crush"? Je to už docela i počeštělé:D Přesný výraz slova crush nedáte dohromady dvěma slovy, tak proč to nezkrátit? Měla by snad napsat "kluk, co se mi velmi líbí, ale nejsme v kontaktu"? Žádný zánik českého jazyka nehrozí.. dokonce i slečna, která dotaz psala, píše bezchybně(blíž jsem to nezkoumala, ale víteco), tak proč dělat z komára velblouda? vždyť vaše odpověď ani nesouvisí s dotazem.

Ps pro slečnu: Úsměv je klíčový(toho se držte). Doufám, že Vám to s crushem vyjde! :)

Hezký večer

mtann
hodnocení

2x
Vymysli si důvod schůzky. Třeba, že potřebuješ doučit matiku (něco snadného, co bude určitě znát). Jediný problém je ten, že musí být někde sám na to tvoje oslovení. Aby se necítil uháněný a měl možnost volby a to v klidu. Kamarádi okolo určitě, v tomhle věku, jeho volbu ovlivní. Za další, určitě - a to obecně - dbát o sebe. Holka s mastnými vlasy, nebo jakkoliv jinak neupravená, to nikoho neoslní. PS: Dobrý parfém a tic-tac jsou plusové body.

hodnocení

2x

Náhodou s tím lístečkem, to není špatný nápad. Mě už to takhle daly dvě holky-ženy v práci. Napsaly mi na něj svoje číslo a jedna i se svým jménem. Ale obě dvě mě to daly do přímo do ruky. Zase je ale fakt, že jsme se už znaly, mluvily jsme spolu.. No a pak už záleží jen na něm, jestli se ozve nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma co je crush
Otázky na téma co je to crush
Otázky na téma crush

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]