Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uchazeči o praci

Od: annet odpovědí: 3 změna:
Hezký den. Nepotřebuji úplně poradit ale spíš se zeptám. Myslíte si nebo nevíte, zda personalisté volají nejdříve úspěšnému kandidátovi a pak až neúspěšným či naopak? Zda je tu mezi námi nějaký personalista či zkušený ze života s tímto někdo? Nebo prostě má někdo jen osobní tip?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejdřív úspěšnému - kdyby odmítl, mají v záloze další, což naopak jaksi nejde. Ovšem neúspěšné informují jen ty slušnější firmy.

hodnocení

1x
Moje zkušenost je taková, že slušná firma napíše i nepřijatému kandidátovi...
Ale těch slušných je pomálu... Zpravidla se nikdo neozve... Vůbec... A člověk čeká...
Samozřejmě už z logiky věci se ozvou (snad) prvně tomu vybranému a pak dalším... Ale když slyším název "zkušený personalista", tak se mi otvírá kudla v kapse.. Těch zkušených je asi jako šafránu...

hodnocení

0x

Já osobně si myslím, že neúspěšnému kandidátovi nevolají vůbec. Ale nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]