Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ji rozesmát?

Od: mirek2* odpovědí: 11 změna:
Ahoj, na zastávce občas potkavám jednu holku. Chtěl bych se s ní začít bavit a nějak ji rozesmát.
Měli byste nějaké typy jak na to? Abych se s někým uvolněně bavil musím toho člověka dobře znát a nevím jestli mi to půjde s holkou která se mi líbí a co ji teprve poprvé oslovím.
Proto se radši ptám.
Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Něco si připravíš, natrénuješ, popřemýšlíš co na to asi řekne, jak zareaguje..všechno budeš mít naplánované..a ono to stejně dopadne jako naschvál uplně jinak..buď ti odpoví nebo zareaguje tak, že to nebudeš čekat. No jestli jsi rozený bavič a improvizátor, tak problém mít nebudeš, v opačném případě..

Tady ti každý řekne svou "osvědčenou" radu, která tobě spíš nijak nepomůže, protože na to každý jdem po "svém". Prostě když dva dělají totéž, není to totéž. U jednoho se budou smát až se budou za břicho popadat a druhý bude spíš k politování.

Ale když už teda píšeš a ptáš se na takovou věc, tak asi moc dobrý v komunikaci nebudeš, proto bych hned neriskoval s tím rozesmáním, ale snažil bych se o to, jak se s ní vůbec začít bavit a dál už to půjde případně samo.

hodnocení

0x

Pokud se rozhodnete jí oslovit, tak by jste se měl připravit taky na variantu, že ona se nebude chtít bavit a případně odpoví jen něco ze slušnosti.

mirek2*
hodnocení

Jo ale myslím že bude :)

hodnocení

0x
Az priste prijdes na zastavku, tak pred ni zakopni a natahni se jak nejvetsi nemehlo. To ji urcite rozesmeje.

Přesně to jsem chtěla napsat, Axus byl rychlejší. A když už před ní budeš ležet, aspoň si pěkně zblízka okoukneš, jaké má nožky. To taky není k zahození. ;) Jaga.

jezevec*

*smich* a pokud to vydržíš do dne, kdy bude teplo a slečna bude mít sukni, prohlídneš si toho ještě mnohem víc...*smich*

Jo nejlíp se směje cizímu neštěstí..a když si třeba rozbiješ nos možná tě ošetří

kami*
Na nás to zabralo. My se už smějeme.
Ale těch modřin, než to natrénuje dokonale. A přinést vlastní kaluž, nebo hadr, aby se kaluž moc nerozprskla, kdyby tam byla?

jela
hodnocení

0x

To se ještě nikam neposunulo? Myslela jsem, že už napíšeš, jak to oslovení dopadlo.

liska5
hodnocení

0x

Slečno, hrajete na piáno?

Vy něco slyšíte?

Ten humor se mi líbil. Znáte to?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]