Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrazka na ruce

Od: ta odpovědí: 2 změna:
Zdravim,
pred par dny se mi na ruce objevila vyrazka. Zitra uvazuju, ze bych zasel na kozni, ale zkusim se zeptat tady, jestli tady nema s necim podobnym zkusenost.
Doplnim, ze kuze ke citlivejsi, jako kdybych se treba polil nejakou slabsi ťziravinou (coz se nestalo)

Vyrazka na ruce

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jen běžze na to kožní nebo se aspoň objednejte (většinou vás nevezmou hned). Takjle z fotky tajovéto kvajity to, obávám se, nerozpozná ani odborník
doplněno 19.01.20 23:13: A zatím nejezte čokoládu

houbes*
hodnocení

0x
Nejste zedník? Mně se tohle podobné jednou stalo a v těch pracovních rukavicích na , kterých bylo vápno ,cement atd. Pomohlo mi tenkrát umýt si ruce pořádně a mýdlem a potom ruce namazat indulonou..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]