Nejste přihlášen/a.
Přeji dobrý den. Ač jsem ve škole s výukou nikdy problémy neměla,strach samozřejmě adekvátní školní výuce občas byl.
Bohužel v životních situacích, kdy se mám např. o něčem rozhodovat, či slyším nějakou zprávu se mnou či rodinou souvísející, pociťuji na sobě silný stres-svírání žaludku, svírání v krku a je mi do pláče, kdy se mi klepe hlas a nejsem skoro souvisle mluvit. Stydím se za takový projev, ale mé tělo se tomu bránit nedovede. I jeden lékař to kdysi na mne poznal a předepsal mi LEXAURIN 1,5. Nechci být na lécích závislá, beru ho jen v opravdu výjimečně. Mám však pocit, že lék by mohl být silnější. Má s takovým projevem někdo osobní zkušenosti a jak je zvládá? Děkuji za každou radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.