Nejste přihlášen/a.
Prosím mám velký problém potřeboval bych radu co mam udělat aby jsem vydržel dyl v sexu nekdy vydržím moc dlouho ale poslední dobou jsou to jen jak říkam 5timinutovky kdyz me divka strasne vzrusuje tak je to strašne rychly a kdyz chci mislet na neco jinyho aby jsem hned nebyl tak to nejde pac je strasne sexi a musim na ni myslet a nedokazu na nic jinyho jestli mate nejaky osvedcený metody jsem snema dekuji
Nevim, asi to není rada, ale názor. Proč se tímhle trápit, pokud se milujete, tak není přeci potřeba řešit jestli se uděláš hned nebo za pět minut. Naopak si to užij. A když cítíš "dluh" , tak přeci nikde není napsáno, že po jednom sexu se má končit. Nepřestávej v milování, dejte si "pauzu", ve který se líbejte, hlaďte,...a pak přeci můžete znova a určitě to bude trvat déle...
lukec, to není disgrafie. Ty normálně neumíš gramatiku, ale zato seš vyvinutý, úplně někde jinde. Tady na poradnu chodí i hodně mladí až děti, nechceš se jít ptát jinam? A myslet můžeš na to, jak se vzdělat ve svém mateřském jazyce. PT /stařenka/
No mlady sem ale ne zas tak mlady je mi 24 a trpin nejvisim stupnem dislexie a disgrafie takze se taky stydim za to ze do me nekdo za to ryje taky bych byl rad kdyby jsem psal bez hrubek jen tak pro vase info me je jedno jaky tam je i/y proste to mam tak komplikovany ze tam davam co se mi libi takze nesudte kdyz nevite jinak dobry
Sex není jenom o "pindíku", nauč se s dívkou si hrát .. máš ruce, máš
(ten smajlík se hodí
) Jako ženská Ti můžu říct, že pokud se naučíš používat prstíky jako klavírní virtuoz, tak penis pak už může hrát jen tu závěrečnou tečku, která na 5minut bohatě stačí. Prostě než začneš se souloží, zkus dívku "vyhecovat" jinak, ať je na tom stejně jako Ty, "na krajíčku"
Proč na krajíčku? Hned na začátku konce. V tu chvíli začni myslet na sebe a šup tam. Aby to budete mít krásné ve stejnou dobu oba ..
Jo to prave delam snazim se ji oralne uspokojit az bude mit na krajicku jak rikate nevadi mi to ale vadi me to ze bych taky chtel vydrzet dlouho aby jsem si to poradne uzil neříkám porad ale kdyz budu chtit proste to nejak zastavit aby jsem mohl pokracovat dál kde by jsme vyzkousely vic poloh a ne zkončit u te jedne me by stacilo jen proste to nejak zastavit a treba o 5 minut oddalit
lukec, bacik ti napsal trefně, ale teď vážně, já se neposmívala, jen konstatovala stav věci. Ještě ti zkusím teda poradit. Užij si mockrát po sobě a při té frekvenci se ti doba prodlouží. A opravdu jsi ještě mlaďoch a vše bude za čas dobré. A už končím. PT /stařenka
Tak si kup škrtící kroužek slibují,že prodlouží erekci, ale pozor na velikost... my jsme ho jednou dostali zdarma, tak že ho zkusíme..nasadila jsem ho, manža zařval a kroužek musel dolů .. škrtil moc
Jo prosím Tě, ale na penis, ne na krk
Víte, každý chce vydržet dlouho, ale povím vám, že je to pěkně otravné pro chlapa, který pokaždé vydrží dlouho, a musí se sakra snažit, aby to tak dlouho netrvalo. Pak je to spíše už chlap, který se vymlouvá, že dnes nemá chuť, že ho bolí hlava. Opravdu je to otrava, když se musíte pekelně soustředit, abyste konečně po 25 minutách vyvrcholili. A ty otravné bývalé milenky, co vám volají, a otravují, abyste se s nimi přišli vyspat, protože žena se udělá, dvakrát, někdy i třikrát, a vy pořád nic. Není to radost, je to životní prokletí. Tomu věřte. Když se uděláte, po 10 minutách a manželka, s usměvem se zeptá, "dnes tak brzy? " a vy s usměvem a ulevou odpovíte " To víš konečně mládnu" tak si konečně uvědomíte, že sex není jen vydřených 30 minut.
K vaší otázce .. přečtěte si Poledníčka, má mnoho dobrých rad, ´... /edit - smazáno /
Jinak sex řídí psychika, pokud chcete styk prodloužit, myslete na něco moc ohavného, alespoň na chvíli. Nebo v duchu počítejte nějakou ulohu ze školy.
Presne tak fidonete.. Kamaradi rikaji "ty musis byt desnej kanec" kdyz ty baby za tebou tak leti... Opravdu, musim s vama jenom souhlasit. Nejhorsi ale je, kdyz se tak zoufale soustredite, uz to na vas jede a zena na vas nervozne vyprskne "tak se konecne udelej" (protoze ona uz nemuze) a mate po sexu... hmmm (to se akorat vytocim, nemte sanci se pak udelat...)
To je pak radost... a rikate si pak, ze ja blb jsem se na to nevykaslal a nepustil si radeji nejakej dobrej film..
Nesnasim to...
Pro některého chlapa je to možná otravné, ale pak se není co divit, že si ženy najdou milence. Když chlap chce, jde to opravdu oddálit, (já jako žena mám zkušenost takovou, že jsem musela být aspoň na chvíli méně aktivní) a odměnou mu za to je šťastná, spokojená partnerka. Já osobně jsem hodně náruživá, sex minimálně hodinu, čím déle, tím lépe, na počtu mých orgasmů mi nezáleží, obejdu se i bez, ale hlavně, když to trvá dlouho. Ale bohužel jsem vám teď napsala něco, bez čeho se musím v životě obejít a hodně si odpírat Ale už jsem si zvykla. Skoro.
Ale jak už tu někde zaznělo, stačí začít myslet na něco jinýho, třeba na práci a byl by v tom čert, aby to nepomohlo, u mě to tak funguje a myslím, že u chlapů je to něco podobnýho
No jsem mlady ale hodne ne proste posledni dobou pac jsem si nasel nadhernou pritelkyni je to moc rychly tak jsem chtel jen poradit klidne vydrzim nekolik sexu po sobe s chvilkovimy oddechy ale je to zkoro stejny prodlouzi se to jen o chvilku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.