Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hypoteka a rekonstrukce?

Od: alena* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, chtěla bych se optat. Před třemi roky sem si vzala hypotéku na byt něco sem měla našetřeno vlastního. Tudíž sem si brala čistě jen na pořízení bytu. Byt byl v pěknem stavu, ale chtělo to určitou rekonstrukci. S tou mi měli pomoci našetřené peníze a částečně sem tedy udělala rekonstrukci. Akorát mi ještě pár věcí zbejvá dodělat, ale bohužel nemám z čeho.

Tak se chci zeptat když bych potřebovala určitou částku na dokončení asi mi nezbejvá nic jiného než si pujčit klasický úvěr že? Refinancování hypotéky mi asi s tímhle nepomůže že? Když sem byt kupovala odhad ceny byl na 1500000 kč a po částečné rekonstrukci známý co dělá odhady stanovil nynější odhad ceny na 1850000 kč

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hypo
hodnocení

0x

A máte z čeho splácet? Hypotéka a úvěr, to je ranec. Musíte mít vše hotové najednou?

alena*
hodnocení

Splácet mám z čeho, ale právě se mi uplně nechce si brát úvěr. Ikdyž bych to utáhla tak člověk neví co se stane a s úvěrem bych to měla hodně napnutý. Nemusím to dělat vše najednou proto se snažím šetřit. Jen mě naapdlo zda není nějaká možnost třeba refinancováním když byt má momentálně vyšší hodnotu, ale nevyznám se v tom. A do banky se mi nechce jelikož tam by mi nutili hned úvěr

hodnocení

0x

Zajděte do banky, kde máte hypotéku a zažádejte o její navýšení na dokončení rekonstrukce.

alena*
Tak teď jsem volala své poradkyní a prý to není možné. Pokud chci víc peněz musím si vzít úvěr k hypotece.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]