Nejste přihlášen/a.
Zdravím... Nevíte co mi může být? Občas dostanu křeč do žaludku mám nafouklé břicho a křeče jdou až do zad, ramen, krku není to každodenní ale třeba je. 4x do měsíce . Děkuju
Také si zkuste něco koupit na snížení obsahu žaludečních šťáv. Možná se vám dostávají do jícnu i se zbytkem potravy a to potom vyvolává obtíže, podobné jako máte vy. Při potížích si svařte vodu, dejte 1 lžíci kmínu do skleničky, zalejte, vyluhujte a po lžičkách vypijte - můžete začít říhat a tím dojde k úlevě, uvolnění. Mám vyzkoušené. Když se to bude opakovat, tak radši k lékaři.
Nemusí to být od žaludku, nadýmání často způsobuje slinivka, ale může to být i ledvinová kolika, žlučník nebo křeč jícnu. V břiše se všecko promítá nepřesně. Chce to k lékaři, sono nebolí. Zatím se snažte vysledovat, za jakých okolností se to objeví, zda po jídle a po jakém, nebo nalačno, případně jestli nepředcházel stres. Zatím si kupte žaludeční čaj, či karmelitánské kapky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.