Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeče do břicha

Od: sona* odpovědí: 9 změna:

Zdravím... Nevíte co mi může být? Občas dostanu křeč do žaludku mám nafouklé břicho a křeče jdou až do zad, ramen, krku není to každodenní ale třeba je. 4x do měsíce . Děkuju

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zdravím též.
Nevím, ale s určitostí to bude vědět váš MUDr. :)

hodnocení

2x

Může to být obyčejné nadýmání, ale také něco život ohrožujícího.

ilia
hodnocení

1x

Také si zkuste něco koupit na snížení obsahu žaludečních šťáv. Možná se vám dostávají do jícnu i se zbytkem potravy a to potom vyvolává obtíže, podobné jako máte vy. Při potížích si svařte vodu, dejte 1 lžíci kmínu do skleničky, zalejte, vyluhujte a po lžičkách vypijte - můžete začít říhat a tím dojde k úlevě, uvolnění. Mám vyzkoušené. Když se to bude opakovat, tak radši k lékaři.

liska5
hodnocení

1x

Nemusí to být od žaludku, nadýmání často způsobuje slinivka, ale může to být i ledvinová kolika, žlučník nebo křeč jícnu. V břiše se všecko promítá nepřesně. Chce to k lékaři, sono nebolí. Zatím se snažte vysledovat, za jakých okolností se to objeví, zda po jídle a po jakém, nebo nalačno, případně jestli nepředcházel stres. Zatím si kupte žaludeční čaj, či karmelitánské kapky

hodnocení

0x

To může být sposta věcí od lehčích až po IBD (Crohn, ulcerozni kolitida).

Navšitve gastroenterologa. Přes internet Vás těžko někdo vyšetří.

houbes*
hodnocení

0x
Tohle je složité jelikož nikdo neví jestli trpíte nějakou nemoci a hlavně kolik vám je let. Někdo tu píše tohle pozná váš Mudr. A má 100% pravdu.. potom napište co to bylo rád bych to věděl děkuji ;)

ngds
hodnocení

0x
Taky to může být že stresu nebo od zad... Může to být cokoli.

hodnocení

0x

Ještě než se odhodláte k lékaři, kupte si Espimisan nebo něco na uvolnění plynů, nadýmání. Jako dítěti mi maminka dala pokousat špetku kmínu. Já jsem to praktikovala se svými dětmi také. A k tomu několik dřepů, poprckat a vykakat se.

hodnocení

0x

Může to být i psychosomatické ze stresu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]