Nejste přihlášen/a.
Jak se vypořádat se zlomeným srdcem..? Máte někdo nějaké konkrétní radu, jak na ni přestat myslet..poslední dny nedělám nic jiného, jakmile si ji představím, vidím..chce se mi brečet..zvoral jsem to, šel jsem na to moc pasivně, a zmeškal svoji šanci...teď nevím jak přes to přejít. Věci které mě dříve bavily, mě již nebaví, protože at je to cokoliv, stejně na ni začnu myslet..a jsem zase v tom začarovaným kruhu..mam jen chuť ležet v posteli, sám doma..a představovat si ty úžasný byť jen chvilky s ní, protože to jsem se cítil opravdu jako bych žil, můj život měl smysl..
Znáte tu radu: " Dělání dělání všechny smutky zahání, dělání je lék..." zjistěte si, jak ta píseň pokračuje a držte se textu. Prostě něco dělejte, běhejte, cvičte, pracujte do úmoru a po čase se to začne zlepšovat. A koukejte, ať se s ní nemusíte potkávat.
Věřte tomu, že nejste sám a většina z nás tohle zažila. Taky to bylo na zhroucení, ale nakonec jsme se nezhroutili a vše vyléčil čas. Mně pomáhá ve srabech něco dělat. Prostě práce. Umýt okna, vydrhnout koberec, porýt zahradu, uklidit sklep. Nebo sport. Kolo, běžky a vyjezdit to.
..A nedávejte vinu jenom sobě. Druhá strana se taky nesnažila. Asi tam nebyla ta pověstná jiskra. Takový je život.
Mně se tohle stalo několikrát a přežila jsem to. Čas to zahojí. Dělejte, co Vás baví a přejde to samo. Potkáte jinou.
My jste me ted rozešli po 7 letech. A co na to říct... Asi to že bylo lepší někoho mít než tu samou dobu být sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.