Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šílená bolest hlavy při sexu

Od: luboss odpovědí: 15 změna:
Čím to je že poslední týden mám šílenou bolest hlavy při sexu než dojde k vyvrcholení? Pak začne bolest zase ustupovat. Čím víc je člověk vzrušený tím se bolest stupňuje. Jinak normálně sportuji a podobné problémy nemám, akorát tupou bolest hlavy jen při sexu.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dan*
hodnocení

6x
Zřejmě máte vysoký tlak,u některých lidí je to normální

figurek*
hodnocení

3x

jj, Ivan Mládek a jeden jeho hit Pojď v moji realitu.

Co se tam taky zpívá : vrchní kabát já ti sundám, krevní tlak mi prudce stoupá a jak se tak dívám po očku, příroda byla k tobě poměrně skoupá.

Nemáte jinou partnerku než jste měl předminulý týden?

Ať jste měl či neměl, radím : Zachovejte klid. Ony ty návaly krve do hlavy časem přejdou samy. :)

luboss
hodnocení

Ano začalo to při změně partnerky a extrémním vzrušení. Ale už to trvá týden.

hodnocení

2x

Nezlobte se, ale 14 piv denně?
To jste člověče jasný alkoholik. Pokud nepřestanete, problémy se budou zhoršovat.
Tyhle problémy značí náběh na mrtvici a to nejsem lékař. ( Vydejte se k němu co nejdříve ) !

Takže, ať mne tu nikdo nekamenuje, díky *hi*

clovicek*
hodnocení

1x

Změřil bych si tlak

lipanek
hodnocení

0x

Určitě k lékaři.

Námaha, zvýšený tlak celkově, ale i v hlavě, vyvolá bolest hlavy. Něco v ní nemáte v pořádku. Nyní je hodně mrtviček. Nechte si udělat CT hlavy, případně jiné vyšetření? Ach, kdyby bylo této záležitosti vyšetření dostupnější.

Já osobně se bojím možnosti aneurysma. To je zákeřné, bohužel.

liska5

Pro Luboss: Aneurysma je výduť cévy, která může prasknout.

luboss
hodnocení

Měl jsem to už zhruba před dvěma lety v období velkého stresu a pak to samo přestalo. Je divné proč to nedělá při sportu Kdy má člověk pětkrát vyšší tep při běhu třeba.
Tep a tlak jsou dvě rozdílné věci

luboss
hodnocení

Myslíte že to může způsobovat i nadměrná konzumace alkoholu? Denně cca 14 piv. Nošení těžkých tašek a nadměrný stres a přepracovanost
dan*
Ano,nadměrné množství alkoholu i stres zvyšují krevní tlak
dan*
Měl byste si zajít k lékaři,a ty piva zmírnit např.na 2 denně.V případě neléčení můžete i oslepnout nebo mít jiné zdravotní komplikace.Je to častý a vážný problém.
motak
nedokazu si predstavit, vypit denne 14 piv a pracovat. Tak trochu pochybuju, ze muzete byt prepracovany...

bekov
hodnocení

0x

Pozor, mohla by vám prasknout cévka v mozku. Při sexu by neměla být šílená bolest hlavy. Nechte se radši vyšetřit + i třeba EKG.

houbes*
hodnocení

0x
Záleží na tom jestli holdujete alkoholu a jak sexujete. Je možné, že máte vysoký tlak a ten alkohol třeba zbytkový může dělat tuhle nevolnost. Ranní sex po opici a životospráva může z toho bolet i ta hlava..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]