Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SMS potvrzovací kódy

Od: jenda* odpovědí: 11 změna:

Mám internetové bankovnictví a po zadání příkazu k úhradě mi občas vůbec nepřijde na mobil autorizační kód, nebo přijde za čtvrt hodiny, a to už je kód neplatný. Volal jsem kvůli tomu několikrát operátorovi i bance, ale nic se nezlepšilo. Nevíte prosím o bance, kde pro internetové bankovnictví nejsou třeba autorizační kódy, případně jak celou věc řešit? Díky za radu. Jenda

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Mám raifku a nemam jedinej problém

hodnocení

1x

Za skoro 20 let používání internetového bankovnictví se mi něco takového nestalo.

Problém bych viděl u telefonního operátora, který nedokáže některé SMSky doručit obratem. Zkuste se zeptat u operátora.

doplněno 16.01.20 13:12:

Nejpíš nehovořil se správným člověkem. Pozdní doručování SMS bývá skoro výhradně problém operátora, popř. dalších v řetězci zúčastněných operátorů (operátor banky x operátor účastníka).

Píše, že volal operátorovi několikrát.

Ono taky je potřeba vědět, jak chodí ostatní SMSky - jak od "běžných" lidí, tak ty od různých společností (potvrzovací). Jestli bydlí někde v hlubinách lesa a hor, kde není signál.

Může to být i poškozenou simkou (to jsem měla i já jednou).

hodnocení

1x
Česká spořitelna nemá potvrzovací SMS má George klíč
Ale má potvrzovací SMS, jako jednu možnost. Ale mně codí obratem. Od ING taky.
Ale SMS nemusí dostávat, když si nastaví klíč a o to tazateli jde

hodnocení

0x

Dvoufázové ověření je potřeba vždy. Některé banky posílají autorizační kódy, někdy stačí nainstalovat aplikaci té banky na telefon a místo kódu se otevře ona aplikace a bude chtít potvrdit tam.

Možná máte už starý mobil nebo v něm něco špatně nastavené?

Co máte za banku a telefon?

hodnocení

0x

Bez nich to nejde a co máte za banku a operátora.

hodnocení

0x

Komerční banka (pokud máš nainstalovaný KB klíč).

hodnocení

0x

U AirBank lze potvrzovat mobilním bankovnictvím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]