Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podnikatelský záměr - solární studio

Od: moncax* odpovědí: 7 změna:

Potřebovala bych pomoci s podnikatelským záměrem na téma založení solárního studia. Něco už mám ale potřebuji to vypilovat.

Prosím kdo může pomoci pište na maila frmonca@centrum.cz (cena dohodou)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pomohlo by prostudování několika odkazů:

zdravie.pravda.sk/...

zdravie.pravda.sk/...

zdravie.pravda.sk/...

a případné vygůglování na tému solária a zdraví...

nejsem si jistý, že toto podnikání má velkou budoucnost...

wojnar
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že se po celé ČR prodávají stovky neúspěšných solárních studií, ať už celých firem vč. pronájmů nebo jen jejich vybavení, myslím, že zabývat se takovým projektem je zbytečná ztráta času a především peněz.

kytka*

Nechci Vás nijak zrazovat,jen napíši co vím. Známá má solárko, provozuje ho doma- tím pádem neplatí nájem. Při zřizování byla kriteria nastavena tak vysoko, že jsem tomu ani nechtěla věřit. Prostě ztěžují lidem podnikání. Ale ona vše udělala podle norem . První rok byl v pohodě zájemci /spíš kyně se hrnuly / .Měla to levné ,protože za rohem je konkurence. Tak jestliže si chtěla klienty udržet, šla s cenou hoooooodně dolů. Druhý rok byl slabší, a pak začaly ty kontroly a psalo se jak je to nezdravé atd atd...Ona si trubice měnila pravidelně, podle toho jak má být. Vše má v pořádku,klienti ubývají, ještě,že má své zaměstnání.Toto by ji neuživilo a ještě kdyby měla platit nájem. Věřte,že výměna trubic je pěkná palba-jistě to máte vše nastudované,když do toho chcete jít. Já bych se dneska už bála. Lepší zvolit něco jiného.

moncax*
hodnocení

No to mu už takhle odpovědělo asi 10 lidí během týdne. My jsem si bohužel takhle museli losovat, z čeho budeme dělat maturitní práci. Na mě padlo solární studio a to musím vypracovat. *zed*

kytka*

Tak to jsem špatně z otázky pochpila asi ne jen já. Myslela jsem,že se chystáš podnikat a chceš založit solární studio. Tak to pardon. A co potřebuješ vědět, třeba bych ti mohla pomoci -pokud budu vědět ráda poradím.

moncax*
hodnocení

no potřebuji nějaké výpočty mám danou zahajovací rozvahu, ale nevím si rady nyní z nějakýma tabulkama aby to nebylo prázdné. Mám namysli výpočet zisků a ztrát, a výpočty ukazatelů pokud mi můžete pomoci napište na maila frmonca@centrum.cz

wojnar

Tak to je v pohodě. Tady se snění meze nekladou. Jakou máte "osnovu" podnikatelského záměru?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]