Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych pomoci s podnikatelským záměrem na téma založení solárního studia. Něco už mám ale potřebuji to vypilovat.
Prosím kdo může pomoci pište na maila frmonca@centrum.cz (cena dohodou)
Vzhledem k tomu, že se po celé ČR prodávají stovky neúspěšných solárních studií, ať už celých firem vč. pronájmů nebo jen jejich vybavení, myslím, že zabývat se takovým projektem je zbytečná ztráta času a především peněz.
Nechci Vás nijak zrazovat,jen napíši co vím. Známá má solárko, provozuje ho doma- tím pádem neplatí nájem. Při zřizování byla kriteria nastavena tak vysoko, že jsem tomu ani nechtěla věřit. Prostě ztěžují lidem podnikání. Ale ona vše udělala podle norem . První rok byl v pohodě zájemci /spíš kyně se hrnuly / .Měla to levné ,protože za rohem je konkurence. Tak jestliže si chtěla klienty udržet, šla s cenou hoooooodně dolů. Druhý rok byl slabší, a pak začaly ty kontroly a psalo se jak je to nezdravé atd atd...Ona si trubice měnila pravidelně, podle toho jak má být. Vše má v pořádku,klienti ubývají, ještě,že má své zaměstnání.Toto by ji neuživilo a ještě kdyby měla platit nájem. Věřte,že výměna trubic je pěkná palba-jistě to máte vše nastudované,když do toho chcete jít. Já bych se dneska už bála. Lepší zvolit něco jiného.
No to mu už takhle odpovědělo asi 10 lidí během týdne. My jsem si bohužel takhle museli losovat, z čeho budeme dělat maturitní práci. Na mě padlo solární studio a to musím vypracovat.
Tak to jsem špatně z otázky pochpila asi ne jen já. Myslela jsem,že se chystáš podnikat a chceš založit solární studio. Tak to pardon. A co potřebuješ vědět, třeba bych ti mohla pomoci -pokud budu vědět ráda poradím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.