Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Obracím se na vás s prosbou o radu v následující situaci
Moje pracovní místo zanikne. V současné době řeším nějaké zdravotní problémy a budu muset absolvovat zákrok s hospitalizací . Vzhledem k tomu, že jsem samoživitelka , uvažuji především finančně. Pracovní smlouvu mám na do neurčitou, takže dostanu odstupné. Pokud půjdu na nemocenskou 14 dní před ukončením prac. poměru, nemocenskou mi bude vyplácet zatím ještě současný zaměstnavatel, posléze sociálka. Pokud bych zůstala déle na nemocenské, jelikož nevím jaký bude můj zdravotní stav po zákroku , pak už sociálka. Pokud ukončím neschopenku a půjdu se registrovat na úp, podporu nedostanu, až po vyčerpání těch měsíců, kolik jsem dostala odstupného?
To znamená když bude dvouměsíční odstupné, po registraci na úp, dostanu podporu až za dva měsíce...?Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.