Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit dostatečně dlouhé bílé tričko

Od: previt® odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

celkem marně sháním čistě bílé tričko s krátkým rukávem o velikosti M. Jde mi o to, aby délka trička byla alespoň 74-75cm a více. Co jsem zatím sehnal je max. 72cm (na textil-online.cz).

Tričko chci nosit pod košili anebo pracovní polokošili tak, abych ho měl zastrčené v kalhotech. Trička co mám, tak díky krátké délce prostě při menším ohnutí anebo sednutí na židli vylezou ven. A přitom jiná barevná trička a trička s potisky tento problém nemají a jsou krásně dlouhá. Jen ty čistě bílá trička jako kdyby dělali záměrně krátké. :)

Každá rada dobrá, protože těch bílých triček bez jakéhokoliv potisku se zas tolik v obchodech nevyskytuje..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x
zkuste bezpotisku.cz
hodnocení

Díky, našel jsem tam 3 kousky, které snad budou dostatečně velké. Jeden by neřekl, že i 2cm můžou udělat takový rozdíl..

lipanek
hodnocení

1x

Záda 83.5 cm? Na EMO-Shop.cz je tričko Urban Classics Shaped Long Tee, velikost M za 357 Kč. Tabulka velikosti v odkazu.

emp-shop.cz/...

hodnocení

Díky. Podobné a trochu levnější mají v tom shopu bezpotisku.cz.
Jen si říkám, jestli těch 83cm už nebude moc. Ideál někde mezi 74-78cm, po vyprání se totiž o cca 5cm zmenší.

hodnocení

0x

Že by bílá trička zanikla? Když chci potisk, tak se snad někde musí ta trička vyrábět, aby se dala případně potisknout a to v různých gramážích.

Co velikost L?

hodnocení

Velikost L je mi už moc velká v ramenou...

hodnocení

0x

V pracovních oděvech mají. Navíc, jsou hodně kvalitní.

hodnocení

Právě že ani tam jsem nenašel. Např. můj oblíbený Canis..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]