Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
celkem marně sháním čistě bílé tričko s krátkým rukávem o velikosti M. Jde mi o to, aby délka trička byla alespoň 74-75cm a více. Co jsem zatím sehnal je max. 72cm (na textil-online.cz).
Tričko chci nosit pod košili anebo pracovní polokošili tak, abych ho měl zastrčené v kalhotech. Trička co mám, tak díky krátké délce prostě při menším ohnutí anebo sednutí na židli vylezou ven. A přitom jiná barevná trička a trička s potisky tento problém nemají a jsou krásně dlouhá. Jen ty čistě bílá trička jako kdyby dělali záměrně krátké.
Každá rada dobrá, protože těch bílých triček bez jakéhokoliv potisku se zas tolik v obchodech nevyskytuje..
Záda 83.5 cm? Na EMO-Shop.cz je tričko Urban Classics Shaped Long Tee, velikost M za 357 Kč. Tabulka velikosti v odkazu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.