Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám jeden dotaz týkajíci se jednoHo pána který mi tvrdil že je osvč,,,dělal mi rekonstrukci střecHy,ale tak že mi jí odkril nezabezpečil a nateklo mi do baráku...dal jsem mu záloHu na materiál 45500kč a s toHo mi koupil jen 30 střešníCH latí a 6 rolí lepenky obyč za materiál dal asi kolem 6000kč a zbytek mi nebyl sCHopen vrátit,,,zduvodu že jsem už od něHo necHtěl žádnou práci,,,psal mi že jsem odstoupil od jeHo práce tak že si ty zbylé peníze necHá,,, a stále mi na email píše faktury že cHce uHradit další peníze odmne za práci a zato že tu měl lešení a své nářadí,,,, neměli jsme smlouvu o díle
tak se vás ptám a prosím o radu jestli si muže dovolit vubec mi psát nějaké faktury? nevím vubec co mám dělat přišel jsem o peníze a další po mne cHce
děkuji
Prosím Vás, upravte si název příspěvku. Co si máme představit pod otázkou: "Jak vyřešit?" Dejte tam alespoň: "řemeslník - podvodník".
Je pozdě psát, že jste si měli před výkonem práce sepsat smlouvu. Teď Vám pomůže jedině policie nebo soud. Obávám se ale, že z podvodníka nic nedostanete.
prominte jsem tu dnes poprvé a nevěděl jsem jak se to dělá u policie jsem už byl,ale nepomuže mi s tím prý jedině soud,,píše mi stále faktury s tím že mu mám zaplatit za práci která nebyla ani dokončena a ještě mi poHoršil tím že mi zateklo do baráku,,,musel jsem si ponecHat jeHo pronajmuté lešení které tu bylo abycH si moHl zase na své náklady zavolat další pokrývače a zabezpečit si jí,,, a psal mi email že mu zadržuji lešení a přitom to neni pravda
a zato si učtoval 1500kč na den,,prý jetli mu to nezaplatím bude si učtovat 10% za každý den,,,muže to? on mi nevrátil ani korunu za materiál,,,ponecHal si vše,,,a mě ted bude vyHrožovat že mu mám zaplatit? děkuji za odpověd
Děkuji za úpravu nadpisu. Poprosila jsem Vás o to kvůli jednodušší orientaci ve Vašem dotazu - který byl v hromadě dalších.
Co se týče lešení - nevím, jaká byla dohoda mezi vámi ohledně vypůjčky/používání. Zda si jej můžete nechat nebo ne. Účtovat za něj tolik mi nedává smysl. Asi mu jej budete muset vrátit.
Měl byste si přepočítat, kolik peněz už jste do "řemeslníka" vrazil. Napsat si to a poslat mu to.
Každopádně je extrémně drzý, když žebrá o peníze a ještě Vám i způsobil škodu. Zbyde Vám jedině obrátit se na soud i se všemi důkazy, které máte. Jste poučen do budoucna, že si budete najímat jen profesionální pracovníky a sepisovat smlouvy.
gost,opravdu jste tu dnes poprvé? Mi se zdá,že jsem tu nedávno něco podobného četl...
Tady - poradte.cz/... - asi v tom nejste sám,podobná písnička...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.