Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dieta po gastroskopii

Od: delina® odpovědí: 7 změna:

Dnes jsem prodělala gastroskopii. Jak jste se po vyšetření rozjídali? Všude píšou po půl hod jíst lze, někde zas kašovité, tekuté, jaké máte zkušenosti?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Normálně jsem jedla tak do hodiny po zakroku. Teda lehci jídla. Mysleno nic smaženého nebo tucneho ci ostreho.
hodnocení

Štípaly mi vzorky, tak aby se to nerozkrvácelo. Dnes jsem jen pila, večer pudink a brambor. kaši. Během cca 4 dnů přejdu na pevnou stravu, tak snad se nic nepřihodí.

Také mi štípali vzorky. Ale ano, opatrnost nikdy neuškodí.

m123*
hodnocení

3x

Já byla několikrát i se ˇštípáním" a vždy jsem jedla normálně.

hodnocení

2x

Co si pamatuju, tak jsem žádnou dietu nedržel, Najedl jsem se úplně normálně.

liska5
hodnocení

1x

Tak buďte pro klid opatrnější a dejte si pro začátek šetrnou stravu, jako kefír, kašičky,měkké a lehké potraviny- to vše dobře pokousané.

hodnocení

0x

Nikdy jsem nic nedržel, několik minut po zákroku jsem již jedl jako dva dny předtím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]