Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s penisem

Od: tremy odpovědí: 37 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Pokaždé, když mám s partnerkou lehce rychlejší sex, tak po vytažení mi z penisu teče krev. Problém přetrvává pokaždé, když jsme v poloze na "misionáře", jak bez kondomu, tak i s. Moc krve nevyteče, ale na můj vkus je to poměrně hodně. Probíral jsem to s otcem a řekl mi, že by to mohlo být něco s uzdičkou, ale pořád si nejsem jistý, zda-li to tak je, proto bych se chtěl obrátit na vás a nechat si poradit. Zkusil bych si ještě penis průběžně natírat Framikoinem, ale nevím, jestli to pomůže. Každopádně se to začalo dít až od chvíle, kdy partnerka dostala rovnátka na horní patro a zkusili jsme orální sex, čímž mám dojem, že to může být od pořezání, ale nevím . Nikdy předtím se mi to jinak nestalo, až od této chvíle. Poradíte mi prosím? Děkuji

37 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Především zjistěte, odkud krev z penisu teče. Váš popis je moc obecný, nelze z něj zjistit, odkud může krev téci.

"Něco s uzdičkou" je sice pěkné, ale v tom případě musíte zjistit, zda krev teče z natržené uzdičky nebo odjinud. Bohužel nejsem na místě, abych se podíval, odkud přesně krev teče a poradil vám s léčením. Takže docela základní rada zní: Navštivte odborného lékaře.

tremy
hodnocení

Právě, že to zjistit moc nejde přes tu krev, takže úplně nevím z čeho přesně to teče, ale děkuji za radu.

Pokud je to tvoje krev, tak po umytí se to musí objevit. To je jako když se řízneš třeba při holení. Po umytí zbylé pěny vidíš na tváři místo, kde je pořezáno.

tremy
hodnocení

Je také ale možné, že by to mohlo být něco s předkožkou, ale nejsem si jistý.

72mona3*
hodnocení

0x

Jak nejde zjistit?! *alene*Opláchnu a podívám se, ne? Promiňte, ale tohle prostě vidět musíte. A jestli ne vy, tak přítelkyně, ať vám pomůže. Co myslíte, že by udělal lékař? Pořádně se podíval zblízka, kde je poranění. M.

doplněno 13.01.20 14:04:

tremy - tohle není žádné hejtění. Nikdo z nás prostě není schopný uvěřit, že nelze poznat, odkud se krev bere. Prostě kouknu a vidím. A pokud nevidím, měl by vidět někdo jiný. My nemůžeme vědět víc než vy, kteří jste u toho.

tremy
hodnocení

Normálně to ale nejde poznat. Jedině po sexu, jinak se krev nespustí.

A jaký je problém to zjistit po sexu? Přítelkyni vysvětlete svůj problém, rozumná přítelkyně vám ráda pomůže.

ff*
Odkud krev teče -z povrchu nebo zevnitř? Nic nebolí?
tremy
hodnocení

Necítím žádnou bolest, ale když zajedu trochu hlouběji ve větší rychlosti, tak ucítím menší bolest, ale při krvácení nic nebolí.
tremy
hodnocení

Jestli zevnitř nebo z povrchu to nevím.

A kdo to má sakra vědět, když ne ty?

Nechápu tyhle dotazy...

nov

Je to troll nebo trotl.

72mona3*

nov - doufám v to první, obávám se toho druhého.

tremy
hodnocení

V klidu. Napsali jste každý svůj názor, cením si toho a děkuji, ale když prostě nepoznám, jestli to teče z venku nebo zevnitř neznamená, že na mě musíte vyjíždět. Ptám se úplně normálně a nikdy se mi tohle nestalo, tak mě tu nemusíte hejtit i přesto, že je to podle vás píčovina.

Ty woe ,když nevidím tak se ptám neznalých lidi na netu.nebylo by lepší rovnou k lékař,který odborným zrakem vyhodnotí než zde na poradte ani na Vašeho cipíska nevidíme !?

zdeni
hodnocení

0x

Když tedy nemůžete zjistit nějakou ranku na penisu, není to nakonec krev z poraněné pochvy. Může jít třeba o nějaký problém poševní, o kterém partnerka ani neví.

tremy
hodnocení

Z pochvy to není, tohle vím určitě. Takže krev buď teče z povrchu nebo zevnitř. Pokud by to bylo ale zevnitř, tak je to větší problém viďte?
zdeni

No to asi jo, co moč, nemáte tmavší? Chtělo by to asi jít se zeptat doktora, tady na to asi nikdo nepřijdeme. Kdyby krev byla z povrchu, našel by jste tam už dávno nějakou odřeninku, nebo tak něco, jako třeba jinde na těle.

liska5

Zevnitř se tak projeví třeba močový písek, že poškrábe uretru / moč.trubici/

motak
hodnocení

0x
ja bych s tim nic nedelal, si zvyknes. navic mas krve v tele par litru, tu trochu ani nepoznas.
tremy
hodnocení

Na to si nejde zvyknout.
motak
uvidite za rok, ze vam to neprijde divny

liska5
hodnocení

0x

Framykoin jedině při bakteriální infekci a musí se mazat několikrát denně po dobu aspoň 4 dní. Právě tady spíš převládají mikroorganismy zvané kvasinky, které způsobují, že sliznice jsou křehké a snadno se vytvoří prasklinka. Možná koupele v růžovém roztoku hypermangánu a sledovat, kde a odkud je ta krev.

Ale to by viděl,jedině,že by by měl pomník nad padlým hrdinou nebo pivní mozol a v zrcasdle toho moc nevidí.spíš nerozezná!

hodnocení

0x

Ked je to aj s ochranou, tak to bude podľa mňa vnútorné krvácanie.Kľudne to môže byť rakovina prostaty.Takže šup, šup, urológovi.

tremy
hodnocení

Lze zjistit tok krve masturbací s ohrnutou předkožkou?

To by si mal vedieť už dávno, nie? Nasimuluj rovnaké podmienky, takže rýchla masturbacia, najlepšie párkrát po sebe.A ak to prežiješ, napíš, ako to dopadlo.Nemyslím tým, že napíšeš, že treba následkom pokusu vymalovať byt.A pozor, použi lubrikačný gél, nie sekundové lepidlo. ;)

tremy
hodnocení

Nic neteklo.
liska5

Nenasimuluje, nemá rovnátka, jako partnerka na horní čelisti. Píše, že tam to začalo...

*smich* , tak s tým sekundovým ich nalepiť na dlaň.

liska5
15.01.20 20:53

Vlado*alene*

red
hodnocení

0x

A bolí to? je potřeba vyloučit z toho partnerku. Děje se to s jinou? nebo umělou?

tremy
Předtím se to nedělo. Až po té době, co mě zřejmě řízla.

houbes*
hodnocení

0x
Je to vůbec vaše krev? A pokud ano tak nic neodalejte můžete mít jiný problém než si sám s otcem myslíte ;)

hodnocení

0x
A kdyz to delate s kondomem, tak je krev na nem zvenku nebo zevnitr *smich*
tremy
17.01.20 10:00
Zevnitř

priklad1*
hodnocení

0x

Jasně nech si radit od těch studovaných doktorů tady na Poradně. Každej se pasuje za odborníka. Mazej k doktorovi. Pokud zváží cytoskopii budeš mít klid. Ano se mnou ležel asi ctyřicátník. Na boku měl špunt. Taky mu to tak začalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]