Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Pokaždé, když mám s partnerkou lehce rychlejší sex, tak po vytažení mi z penisu teče krev. Problém přetrvává pokaždé, když jsme v poloze na "misionáře", jak bez kondomu, tak i s. Moc krve nevyteče, ale na můj vkus je to poměrně hodně. Probíral jsem to s otcem a řekl mi, že by to mohlo být něco s uzdičkou, ale pořád si nejsem jistý, zda-li to tak je, proto bych se chtěl obrátit na vás a nechat si poradit. Zkusil bych si ještě penis průběžně natírat Framikoinem, ale nevím, jestli to pomůže. Každopádně se to začalo dít až od chvíle, kdy partnerka dostala rovnátka na horní patro a zkusili jsme orální sex, čímž mám dojem, že to může být od pořezání, ale nevím . Nikdy předtím se mi to jinak nestalo, až od této chvíle. Poradíte mi prosím? Děkuji
Především zjistěte, odkud krev z penisu teče. Váš popis je moc obecný, nelze z něj zjistit, odkud může krev téci.
"Něco s uzdičkou" je sice pěkné, ale v tom případě musíte zjistit, zda krev teče z natržené uzdičky nebo odjinud. Bohužel nejsem na místě, abych se podíval, odkud přesně krev teče a poradil vám s léčením. Takže docela základní rada zní: Navštivte odborného lékaře.
tremy
Právě, že to zjistit moc nejde přes tu krev, takže úplně nevím z čeho přesně to teče, ale děkuji za radu.
Pokud je to tvoje krev, tak po umytí se to musí objevit. To je jako když se řízneš třeba při holení. Po umytí zbylé pěny vidíš na tváři místo, kde je pořezáno.
tremy
Je také ale možné, že by to mohlo být něco s předkožkou, ale nejsem si jistý.
Jak nejde zjistit?! Opláchnu a podívám se, ne? Promiňte, ale tohle prostě vidět musíte. A jestli ne vy, tak přítelkyně, ať vám pomůže. Co myslíte, že by udělal lékař? Pořádně se podíval zblízka, kde je poranění. M.
doplněno 13.01.20 14:04:
tremy - tohle není žádné hejtění. Nikdo z nás prostě není schopný uvěřit, že nelze poznat, odkud se krev bere. Prostě kouknu a vidím. A pokud nevidím, měl by vidět někdo jiný. My nemůžeme vědět víc než vy, kteří jste u toho.
tremy
Normálně to ale nejde poznat. Jedině po sexu, jinak se krev nespustí.
V klidu. Napsali jste každý svůj názor, cením si toho a děkuji, ale když prostě nepoznám, jestli to teče z venku nebo zevnitř neznamená, že na mě musíte vyjíždět. Ptám se úplně normálně a nikdy se mi tohle nestalo, tak mě tu nemusíte hejtit i přesto, že je to podle vás píčovina.
Ty woe ,když nevidím tak se ptám neznalých lidi na netu.nebylo by lepší rovnou k lékař,který odborným zrakem vyhodnotí než zde na poradte ani na Vašeho cipíska nevidíme !?
Když tedy nemůžete zjistit nějakou ranku na penisu, není to nakonec krev z poraněné pochvy. Může jít třeba o nějaký problém poševní, o kterém partnerka ani neví.
tremy
Z pochvy to není, tohle vím určitě. Takže krev buď teče z povrchu nebo zevnitř. Pokud by to bylo ale zevnitř, tak je to větší problém viďte?
zdeni
No to asi jo, co moč, nemáte tmavší? Chtělo by to asi jít se zeptat doktora, tady na to asi nikdo nepřijdeme. Kdyby krev byla z povrchu, našel by jste tam už dávno nějakou odřeninku, nebo tak něco, jako třeba jinde na těle.
Framykoin jedině při bakteriální infekci a musí se mazat několikrát denně po dobu aspoň 4 dní. Právě tady spíš převládají mikroorganismy zvané kvasinky, které způsobují, že sliznice jsou křehké a snadno se vytvoří prasklinka. Možná koupele v růžovém roztoku hypermangánu a sledovat, kde a odkud je ta krev.
To by si mal vedieť už dávno, nie? Nasimuluj rovnaké podmienky, takže rýchla masturbacia, najlepšie párkrát po sebe.A ak to prežiješ, napíš, ako to dopadlo.Nemyslím tým, že napíšeš, že treba následkom pokusu vymalovať byt.A pozor, použi lubrikačný gél, nie sekundové lepidlo.
Jasně nech si radit od těch studovaných doktorů tady na Poradně. Každej se pasuje za odborníka. Mazej k doktorovi. Pokud zváží cytoskopii budeš mít klid. Ano se mnou ležel asi ctyřicátník. Na boku měl špunt. Taky mu to tak začalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.