Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

KASÍNA - OBROVSKÝ DENNÍ ZISK?

Od: rtepdlogrtep® odpovědí: 8 změna:
Máte někdo zkušenosti z kasínem na internetu? Hlavně nepište jenom VY, co jste prodělali gatě, přece musí být taky někdo, kdo má obrovský balík peněz za krátkou dobu. Děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalll*
hodnocení

2x

Jste naivní člověk *bzum*

hodnocení

HODNĚ SLOŽITÁ ODPOVĚĎ - měl jste trochu počkat, otázka ikdyž je jednoduše zodpovězená, přestává být zajímavá. Pro příště prosím z jednoduchou odpovědí počkat, až odpoví někdo, kdo má z DANOU OBLASTÍ NĚJAKÉ zkušeností - TO BY MĚLO BÝT NEPSANÉ PRAVIDLO NA TÉTO PORADNĚ. Jinak dík, aspoň jsem mohl napsat, co mně na poradně a možná nejenom mně trochu VADÍ.
michalll*

Nene Spider to vysvětlil, mě to přišlo zbytečné, protože každý normální člověk tohle ví...Že v kasinech vyhrát lze, ale denně tím vydělávat je nesmysl :-D A ti co si tohle myslí, jsou pak naivní ;)

hodnocení

2x

Kasína jsou dělána proto, aby přinesly zisk jejím provozovatelům. Ostatně tak jako všechny hry o peníze. Spousta hráčů se skládá na výhru několika jednotlivcům. Kdyby existoval jednoduchý způsob jak hrát a vyhrát, kasína by skončily.

hodnocení

NAŠE REPUBLIKA JE TAKY JEDNO VELKÉ KASÍNO!

papene*
hodnocení

0x

;)Zkuste se poptat u Chocholouška.

alf*
hodnocení

0x

jasně, existují tací hn.ihned.cz/...

Jen ať Tě nenapadne že ho do léta trumfneš.

ar*
hodnocení

0x

To víš, že je někdo v balíku. Je to ten co to kasíno provozuje a vydělá na tech blbech co tam hrajou. Pokud nevíš co s penězma tak dám číslo účtu, to že u mně vyraješ máš stejnou šanci jako v kasínu.*bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]