Máte někdo zkušenosti z kasínem na internetu? Hlavně nepište jenom VY, co jste prodělali gatě, přece musí být taky někdo, kdo má obrovský balík peněz za krátkou dobu. Děkuji za odpovědi.
HODNĚ SLOŽITÁ ODPOVĚĎ - měl jste trochu počkat, otázka ikdyž je jednoduše zodpovězená, přestává být zajímavá. Pro příště prosím z jednoduchou odpovědí počkat, až odpoví někdo, kdo má z DANOU OBLASTÍ NĚJAKÉ zkušeností - TO BY MĚLO BÝT NEPSANÉ PRAVIDLO NA TÉTO PORADNĚ. Jinak dík, aspoň jsem mohl napsat, co mně na poradně a možná nejenom mně trochu VADÍ.
michalll*
Nene Spider to vysvětlil, mě to přišlo zbytečné, protože každý normální člověk tohle ví...Že v kasinech vyhrát lze, ale denně tím vydělávat je nesmysl A ti co si tohle myslí, jsou pak naivní
Kasína jsou dělána proto, aby přinesly zisk jejím provozovatelům. Ostatně tak jako všechny hry o peníze. Spousta hráčů se skládá na výhru několika jednotlivcům. Kdyby existoval jednoduchý způsob jak hrát a vyhrát, kasína by skončily.
To víš, že je někdo v balíku. Je to ten co to kasíno provozuje a vydělá na tech blbech co tam hrajou. Pokud nevíš co s penězma tak dám číslo účtu, to že u mně vyraješ máš stejnou šanci jako v kasínu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.