Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám prosím dotaz ohledně vázané živnosti a vytvořením s.r.o. Jedná se o situaci, kdy si chci založit vázanou živnost (konkrétně se jedná o projektovou činnost ve výstavbě) a jelikož mi chybí rok a půl praxe, budu to mít vyřízené přes známého, který bude sloužit jako odpovědný zástupce. Zajímá mě tedy, jestli si mohu založit s.r.o. projekční, kde bych byl jednatelem. Oodpovědnému zástupci dát nějaký podíl v mnou založeném s.r.o. nechci
Předem děkuji za odpověďi, nebo rady
A kde je v textu psáno, že by to bylo zadarmo? Určitě budu za to něco platit, jen nechci odpovědného zástupce do firmy i když je to hodně dobrý známý. Nicméně tvoje připomínka neřeší vůbec odpověď na mou otázku, tak se prříště raději zdrž odpovědi, děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.