Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pupínky na nohou

Od: katerina* odpovědí: 2 změna:

Hezký večer. Už dloho mě trápí podebrané pupínky či zarostlé chloupky po oholení na nohou a nevím, co s tím. Nohy mažu, kupuji si kvůli to mu drahé žiletky, ale stejně to nepomáhá. Trápí vás to někoho také a případně jak jste s tím bojovali? Moc děkuji za každou radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, zkuste si nohy holit způsobem, jako si muži holí tváře (rozhodně se neholte nasucho a tupou žiletkou). Kupte si pánská holítka (vydrží déle ostrá), holte nohy namokro s použitím mýdla či pěny na holení (pánské) a po opláchnutí a osušení si nohy namažte tělovým mlékem (např. Nivea). Snad to pomůže. Zdravím!

P.S. Holítko by nemělo být tupé a netlačte (zbytečně tím pokožku dráždíte).

lee*
Ja bych jeste dodala ze je dobre provadet peeling. Klidne kuchynskou soli. Pohledejte na netu termin "jahodove nohy" jestli to neni vas pripad. Nekde jsem cetla radu do peelingu pridat aspirin - bude pusobit protizanetlive a zamezi zarustani chloupku. Ale nezkousela jsem, treba je to kravina *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]