Nejste přihlášen/a.
Hezký večer. Ve čtvrtek jsem odpovedela na inzerat ohledne nabidky brigady, kam bych moc chtela a v patek mi odpovedeli, ze maji vic zajemcu a ze daji vedet jak to dopadlo a chteli po me nejake další informace, tak jsem odepsala.. Jenze v patek mi take volalo cislo, ktere jsem nebrala a pak mi prisel email ze pani z jedne firmy by mi nabidla pracovni misto a zda se muzeme telefonicky spojit. Ja si tam zivotopis neposilala ale pani ho vyhledala na webu. A ted mam dilema, protoze nevím zda vyjde ta puvodní brigada a nevím co napsat na ten email. A zas nechci odpovidat ze muze pani zavolat, kdyz mam napul domlouvenou tamtu brigadu a cekam zda to klapne nebo ne, tam bych chtela víc. U te druhé nabídky bych musela na pripadny pohovor a zas nevim jestli bych uspěa tam. Ale proste nevím, co odepsat té paní pres ten email. Kdyz nenapisu nic je mozné ze bude zas volat a stejne bych nevedela co rict. V nasem meste je malo firem a je mozné ze pak by nemelo ani cenu uz se hlasit sem, kdyz bych ji odpalkovala. Je asi hloupé psát, že mám jeste jednu nabídku, zda by paní počkala a ja bych se ozvala jak dopadla ta puvodni nabidka co? To me posle pekne do háje a pak se bojím, že nakonec nevyjde ani jedno.
Pokud si Vás paní ze 2. firmy sama oslovila a vybrala, usuzovala bych že opravdu zájem má. A že jste to právě Vy, koho chtějí. Že je to pořád daleko jistější, než ta 1. firma, kde se hlásí více zájemců. Můžete čekat třeba týden, 1. firma odpoví, že litují, vybrali si někoho jiného. No a 2. firma čekat nebude a poohlídne se taky po někom jiném. Pak byste neměla nic.
Odpovím podle selského rozumu: Lepší 2. firma v hrsti, než 1. firma v nedohlednu. Doufám, že mě chápete. Hodně štěstí v práci. Jaga.
Já bych napsal te paní na email ať mi zavolá a domluvil se na pohovoru pokud je ta práce pro tebe aspoň trochu zajímavá.
Nečekal bych na první nabídku - mají více zájemců a je možné že si te vůbec nevyberou.
Pokud ti vyjdou obě dvě nabídky a pro tebe bude zajímavější ta první tak hold do té druhé zavoláš a rekneš že jsi dostala lepší nabídku a že pro ně pracovat nebudeš.
PS: co je na tom tak těžkého?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.