Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení přeplatku na daních

Od: martusena* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer.

Děkuji všem za odpovědi,Asi jsem svoji otázku neformulovala dosti přesně..Takže zkusím to ještě jednou...

Daňové prohlášení (růžový papír)mi vypracovala -tzn.spočítala veškeré finance(hypotéka,pojištění,odpočty na děti atd atd...mzdová účetní z bývalého zaměstnání...

Mně se jedná pouze o to,že když tento růžový papír vlastní a vypracovala mi ho,jestli podání na Finanční úřad provádí ona sama automaticky nebo jestli se s ní musím domluvit a žádat ji o to...Ona mi poslala poštou pouze Podrobný výpočet toho,co mi mají na daních vracet..tzn..přeplatek..

Jedná se o dosti vysokou částku a mě jenom zajímá,jestli to teď dál řeší ona tzn.bývalý zaměstnavatel nebo jak postupovat dál...Zda li s tímto papírem,který mi zaslala tzn..výpočtem,pod kterým je ona sama podepsaná mám někam chodit,nebo jestli mi tento slouží jenom jako doklad k tomu,co mi bude vyplaceno...

Znovu děkuji za odpovědi...M.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Asi se jí budete muset zeptat...

lm®
hodnocení

0x

Vám poslala co?Ten "růžový papír"?Pak s ním na FÚ,nezapomeňte vyplnit na zadní straně,že žádáte vyplacení přeplatku na dani - můžete si vybrat buď domů složenkou nebo přímo na účet.Pokud vám poslala jen informaci na obyčejném bílém kancelářském papíru,tak s největší pravděpodobností za Vás jako Váš poslední z-tel za loňský rok daně vyřizuje.Ale jak píše rádce nade mnou ,nic nezkazíte,když se jí zeptáte.Lenka

malvinka*
hodnocení

0x

v přípdě, že se s účetní dohodnete neměl by být problém aby Vám vyhověla. Pokud ne požádate si prostřednictvím FÚ sama.

hodnocení

0x
Ona Vám ho poslala, protože máte ještě třeba další aktivity (finanční), o kterých ona nemusí vědět - vlastně je ji i potom houby - tak si to vše tam doplníte a odešlete elektronický nebo si z papírama zajdete sama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]