Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už je to nějaká doba, co jsme se rozešli s přítelem. Ve skutečnosti jsem ho prostě nechala jít a není dne, kdy bych toho nelitovala. Denně se přemáhám cokoliv dělat. Zhubla jsem už 7 kilo. Mám strašné deprese a neskutečně bolestivé stavy, kdy se jen třesu, nemůžu dýchat a mám záchvaty pláče. Doma jsem sama, a v hlavě si to všechno dokola přehrávám.
Poslední dobou toho na mě bylo moc. V práci, doma, měla jsem problémy se spaním a byla jsem na něho strašně nepříjemná, protože on se mi ani nesnažil nijak pomoct. Všechno to prospal a já trpěla. Potřebovala jsem vedle sebe větší oporu a tu mi nebyl schopný dát, a já přestala vidět všechno to hezký a selhala jsem.
Pak už jsem jen neustále plakala a on se ode mě odcizil. Jenže ve skutečnosti jsme spolu měli všechno, byl semnou pořád a měl mě rád.
On mě úplně odepsal, nakonec si hned koupil nové auto, o kterém vždycky snil a teď se všude jen předvádí a mě to trhá srdce, zatím co, když byl semnou, všechen volný čas strkal do toho předchozího auta. Bylo to pořád jen auto, auto, auto a spaní. Ale teď vím, že jsem vlastně měla být ráda, protože jinak byl hrozně hodný a laskavý.
Strašně mi chybí, nemohu se od něj odpoutat. Nemohu bez něho žít, nikdy nepochopil, že mám nějaký starosti, že platím byt a musím se starat o spoustu dalších věcí. Neměl žádné povinnosti, vlastně mi ani nenabídl za celý rok, že by mi přidal na nájem, nebo tak něco. Měl semnou úplně všechno, a zadarmo. To mě právě úplně dodělalo.
Vždy to byl on, pak auto a pak já. Ale měl mě tak rád.
Teď si bude užívat, může mít jakoukoliv na kterou se podívá a já budu jen trpět.
Chtěla bych strašně vrátit čas a nikdy ho nenechat odejít. Tolik ho miluju, a tolik to bolí. Úplně vzlykám bolestí.
Proč si člověk ten život vlastně kazí sám? Přichází o štěstí, o kterém vždycky snil. Nechává odejít, to nejlepší co mohl mít.
Asi to nezvládnu.
Prosím pomozte mi, jak se od něj odpoutat? Strašně bych si přála, aby se vrátil, ale on má teď to své auto a je šťastný.
Mám pocit, že to byla moje spřízněná duše, protože my se tolik milovali...Je moje všechno
Děkuju, za pochopení.
Ale měl mě tak rád, píšete. To myslíte vážně? Buď jste nenapravitelná blbka, nebo psychopatka. Ten že vás měl rád? Měl rád sebe a své auto a vy jste mu vyhovovala jako matrace, ubytovatelka, služka a živitelka. Copak vás právě TOTO neponižuje? A teď se ještě ponižujete tím svýn fňukáním. Nové auto si koupil za to, co díky vaší hlouposti a naivitě ušetřil. Zkuste nějakou psychologickou ambulanci a kamarádku, sama si v tomto stavu nepomůžete. A nového chlapa, ten vám pod bříškem udělá stejnou práci, jako ten minulý blb. Držím palce, ale musíte prokouknout a zabojovat. Za sebe!
Proč by jste trpěla. Kupte si také auto a třeba s kamarádkou si užívejte výlety. Poznáte tam i nové partnery. Tamten vás měl jenom jako mamahotel. Taky proč by neměl být laskavý za to všechno, co měl od vás zadarmo, musel se snažit, aby nebyl vykopnut. Nebo možná je pravda, že vás prostě přitahují jenom takovéto typy a vám dělá dobře kolem nich obskakovat a dělat jim služku. Proto za ním tak pláčete. Existuje ale i jiný život.
Tak trochu mi Váš psychický stav vyrazil dech,mám o Vás docela obavy,zda chápete,co se sebou děláte.Nevim kolik Vám je let,ale rozhodně to řešte.Tohle nemá s láskou nic společného,i když to tak cítíte.Pokud si to neuvědomíte,bude Vás to ničit celý život,protože budete tyto tipy lidí podvědomě vyhledávat,i přitahovat.Jsem na těchto stránkách poprvé,musela jsem projít registrací,abych Vám napsala.Četla jsem všechny odpovědi a názory,i ty na odkaz zpětně.S některýma souhlasim.Budte nějakou dobu sama,najděte si nějaký sport,a věnujte se sobě.Nemyslím tím jen hýčkání se a bavení se čímkoli,ale hlavně o pochopení sebe samé,poznávání se,najít se,a zamyslet se nad tím,co opravdu chcete.Takzvaně-udělat si uklid v sobě.Na to musíte být nějakou dobu sama se sebou.Pokud budete prožívat tyto neštastné stavy dlouho,skutečně vyhledejte psychologa,kvuli sobě.Jste v zajetí špatnych představ o sobě,ale i o vztazích.A to nový vztah nevyřeší.Vytváříte si nezdravou závislost na partnerovi a pojmenováváte to láskou.Nejspíš máte závislost i na tom,cítit se být obětí.Tohle musíte v sobě změnit,jinak nikdy nebudete mít hodnotný vztah,a může být ještě hůř.Budete i velmi lehce zneužitelná,ale možná právě tohle chcete .Tento zakořeněný postoj ve Vás si pak musíte přiznat a změnit.
U psychologa už jste byla? Už jste tu před nedávnem psala a dostala spoustu rad. poradte.cz/...
Nebyl Vám oporou, měl s Vámi vše zadarmo a měl Vás rád? To myslíte vážně? Váš problém je v tom, že si nedokážete připustit fakt, že Vás rád neměl, nevěnoval se Vám atd. Přestaňte se litovat a začněte se svým životem něco dělat. Nové zájmy, kamarády, nový vztah. Žijte si svůj život bez něho. Pokud to nezvládáte, tak psycholog, popřípadě psychiatr. K životu i rozchody patří. Máte možnost najít si lepšího a takového, který Vás bude mít opravdu rád.
Ano anebo nemít žádného. To je větší výhra než mít takového. Proč jsou některé ženy raději samy? Přece nebudu za každou cenu s chlapem. To není povinný být s mužem. A není ostuda být sama.
Promiňte, ale nepřijdete mi zcela normální. Tento dotaz jste napsala na poraďte už asi 3x - z jiných nicků i PC. Už to mi přijde jaksi obsesivní - vyhledejte psychologa a psychiatra. Váš problém vypadá být rozsáhlejší než jen blbý rozchod. Jestli se budete týrat, jen si ublížíte. Je možné, že "díky" vaším náladám trpí i vaše okolí - přátelé, rodina. Zapomeňte na bývalého, prostě jakoby už neexistoval. Jaké jiné rady byste od nás čekala?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.