Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Poslední dobou trpím nespavostí, ale abych byla schopná normálně fungovat spánek potřebuji. Mohla bych poprosit o nějaké účinné léky na spaní?
Všem předem děkuji za odpovědi
Hořčík. Ideálně Magnosolv. Ten může předepsat obvoďák, ale zaplatíte. Dávku ze sáčku nejlépe rozdělit na dvě. Jinak běžný hořčík, při stresu a únavě Mg s vitam B6. Na někoho platí dodat Melatonin. Sehnala jsem si ho před pár lety, ale ani celé využívání mi nepomohlo. Asi si ho v těle tvořím dost. Pak je celá řada bylinek- poradí a prodají v lékárně.
Na usnutí je dobrá metoda dýchání 4,7,8, která po více opakováních sníží obsah kyslíku v krvi a tím navodí spánek. Počítáte na 4 doby nádech, na 7 dob zadržet dech a na 8 pomaličký výdech.
Každý to má se spánkem jinak a někomu možná pomůžou bylinky..ale to už je spíš o psychice a placebu. Spíš se zaměřit na to, co ta nespavost způsobuje. Já měl taky problémy a teď už vím, že to bylo směnováním v práci..hlavně když tam byla noční. Člověk si ani neuvědomí, jak ho to rozhodí. Zkoušel jsem kde co přírodního a třeba meduňka apod mě pomohla snad jen poprvé, když jsem si to dal..pak už nic. Tady pomohou jedině prášky..bohužel. Ty prášky jsem měl ale jen jako berličku, když jsem byl pár dní nevyspaný nebo jsem měl něco další den fakt důležitého, tak pro jistotu.. Ale jakmile jsem po delší době začal dělat jen ranní směnu, tak jsem každý den spal jak mimino. Opravdu to chce zjistit příčinu nespavosti a pak to řešit.
Před spaním skleničku vlažného mléka. Nakojený kojenec ihned po kojení spokojeně usíná a tentýž reflex zůstává i do dospělosti. Jde to i bez chemie a syntetických farmak.
Někdo zase usne jako šípková Růženka po koupeli s koupelovým olejem s meduňkou nebo jiným přípravkem z meduňky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.