Dobrý den,nedavno jsem na tuto stránku psala o radu s mým problémem-predmetem otázky bylo mozne pokousani-rady byly ruzne,převážně ze se jedna o alergii. K lékaři jsem objednana za tyden a to jen diky protekci,jinak je čekací doba mnohem delší. Ruce se velmi zhorsily,zacaly se mi delat bolaky trošku pripominajici akne(bedary),bílé pigmentove fleky, ,,kousance", tečky,atd...mazu to kremy co mam na atopicky ekzem ale absolutne to nezabírá. Rozsiruje se to a mam pocit ze me to sezere jeste nez se dostanu ke koznimu.Objevuje se to ve forme takových cest az na zadech a i v oblasti hrudníku.Prikladam opet fotky a prosim Vas o radu jak si alespoň behem toho tydne ulevit nebo zda nekdo nemel neco podobneho. Ps.problemy zacaly po noci strávené na chate na cizim polštáři. Jsem zoufalá,prosím pomozte
Nevyplatilo by se alespoň jít k obvodnímu lékaři, jestli se něco neobjeví ještě v krvi? Odběry krve, zřejmě budete muset kožnímu lékaři při rozsáhlejším problému stejně dodat. Plácnu nevhodně, třeba když jde o klíště, nemoc jako lymská borelióza se v krvi pozná a projeví také. Tak bych zkusila požádat i o kompletní vyšetření. Ale já jsem laik.
není snad problém se objednat u jiného kožního.Většinou se ani nemusí objednávat,stačí si to najít na internetu kožní lékaři,telefony.Jsem zokresního města a nikde se u nás nemuselo ke kožnímu objednávat ani v krajskémměstě Plzni
vyrazka
Ja jsem z Prahy a bohužel to takhle je. Ale jak rikam,diky bohu uz mi zbyva jen týden
Zašla bych na pohotovost. Loni jsem měla podobný problém. Fleky na rukou, který ukrutně svědili. Přes noc jsem je měla na celém těle a bylo mi hrozně zle. K ránu jsem volala na 155 co mám dělat. Ve finále mě odváželi rychlou a strávila jsem pár dní ve špitále .
V případě, že nebudete vědět kudy kam, můžete vyzkoušet léčitele pana Petra Davídka (Praha, cca 500,-Kč za sezení, návštěvu, jezdí i po republice, dodával energii koňům žokeje J. Váni, k dohledání na internetu) Mě pomohl v podobné situaci s nehojící se rankou po kousnutí nějakým hmyzem pouhým "přiložením rukou" a odebráním špatné energie (jedna návštěva). Těžko se to vysvětluje někomu, kdo v podobné věci nevěří. Odkaz na webstránku zde nemohu teď uvést, jen na Vaše osobní vyžádání. Nevím ani jestli máte důvěru v léčitele. Jinak přeji brzké uzdravení.
Když vidím na fotce to špinavé okolí umyvadla (nebo plíseň?) tak si říkám v čem asi spíte? Může to být i svrab, na kůži se projeví různě -zkuste lékárnu - ukažte jim to a třeba dostanete radu a hned i léky.
Kde přesně tu špínu či plíseň vidíte? Takové mám fakt rád, kteří si na fotce domyslí co se jim hodí a pak podle toho naprosto nesmyslně odpoví...
ff*
Nemusím si nic domýšlet, nevidíte to snad kolem umyvadla a všech přiléhajících stěn? Daly by se tam sázet brambory A moje rada s lékárnou se snad nehodí? Vždyť lékárníci často dobře poradí a prodají účinné léky bez receptu.
lipanek
Také žádnou špínu, natož plíseň, nevidím.
Ani po zvětšení.
Spárovačka je tmavší béžová, není bílá, jestli si to myslíte, a obklady světlé, béžové.
ff*
O spárovačky nejde, píšu snad jasně přilehlé stěny kolem umyvadla, ale mám pocit, že asi vidíte jinė foto nebo tu řádí divná slepota? Diagnózu je nutno zkoumat komplexně, jinak se nic nevyřeší. Ona i plíseň v bytě může způsobovat alergie.
Především bych nasadila dlouhodobě přísnou dietu s omezením cukru, bílé mouky, smaženého, tropického ovoce a mléčných výrobků, kromě kefíru či podmáslí.
Dávala bych si ovesnou koupel podle receptů pro ekzematická mimina..
Pokud další léčivou koupel, tak v růžovém roztoku hypermangánu. Ty krystalky mají v lékárně a poradí.
Pila bych pampeliškový čaj a taky ten z ostropestřece.
Nepoužívala bych na mytí sprcháč, dokonce ani mýdlo, jen čistou vodu.
Na prádlo žádnou aviváž. Místo toho přidat máchání a vše zehlit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.