Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bývá ucpaná D1 ráno v Praze?

Od: renegade11* odpovědí: 6 změna:

Nevíte ,bývá ve všední den v 6 hodin ráno ucpaná D1 v Praze ve směru od Brna?

Jelikož pokračuji směr Ustí n.L a mohu přijet i po D 11 od Hradce , tak která bude lepší možnost?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Z hlediska pravděpodobnosti bych Prahu z daleka objel. Zvláště ráno a v pondělí tuplem.

hodnocení

5x

Pokud hodláte být v 6:00 už v Praze, tak je celkem reálná šance na hladký průjezd, jelikož Pražáci ještě chrápou.

Ale jestli to máte srovnatelné s D11 - tak bych volil ji, zejména v situaci, kdy jedete na UL, mj i protože od D1 se na ústeckou musíte prokousat Jižní spojkou.

Já to mám stejně - časově to mám do Práglu stejně po D11 i D1, ale vždy raději jedu na Opatovice a pak po D11, je to víc jistota.

hodnocení

3x
Nedávno jsem jela tím směrem po páté hodině ranní.
A garantuji Vám, už nikdy více *zed*

danys*
hodnocení

2x
Tak ti nevim Karle, ale já Prahu projíždím v 6 ráno celkem v pohodě. Ale chápu, že jsou vesničani vypleskli i z trochu většího provozu nez je u nich na vsi :-D
Jezdím po D1 do Butovic a občas na černák

hodnocení

2x
V šest ráno by to mělo být v pohodě všude, d11 je lepší volba, ale víte jak to je 364 dní v roce to projede a zrovna ten jeden jediný se něco potento, jezdil jsem před Vánoci Roudnice-Benešov, dva pracovní týdny, jak kdy někdy lepší magistrála, někdy jižní spojka, sem tam poskakovani v koloně, ale věřte že zácpa a provoz v Praze je ještě sranda oproti jiným evropským metropolim.

praha
hodnocení

2x
Nevim jak od Brna,ale z druhe strany na UNL po 7.ranni na 100% ucpano a to jak dálnice,tak okruh. Ale staci prijet o 5 min. driv a krasne projedete celou Prahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]