Nejste přihlášen/a.
LIDL shop - Německo, objednané zboží třeba do 5ti dnů doma, občas do 3 dnů.
uni-max.cz - 5 zemí vč. Česka - podle stavu na skladu 3-7 dnů.
220volt.cz - nyní už nefunguje, ale před rokem jsem objednával krabici něčeho, co v EU bylo jen v Maďarsku - dodáno do týdne, vše ok, jen ta komunikace nebyla 100%... asi překladač do CZ.
Všechny obchody mají své smluvní obchodní podmínky - doprava někdy PPL, někdy česká pošta a další.
Na druhou stranu - pokud objednávám zboží z netu, nikdy není jistota dodání, takže vždy řeším dobírkou. Už se mi to mnohokrát vyplatilo (ztracená zásilka, není na skladu, chyba někoho...).
V prvé řadě napište, u koho jste objednávala. Informace, že jste nakoupila online, nic neříká. Online znamená, že jste udělala přímý nákup, ale neuvádíte u koho. Takže je těžké radit. Napište u koho jste nakupovala. Pak můžeme adekvátně poradit. 3 až 7 dní je zvláštní. Jde to, ale to je služba, za kterou se většinou platí. Ale v každém případě to musí přijít na adresu, kterou jste do objednávky uvedla. Nebo Vám přijde výzva, kde si ji máte vyzvednout, pokud bude zasláno třeba do zásilkovny. I to se mi nyní velmi často stává s objednávkami na AliExpress. Je mi jasné, že jste objednala poprvé a nevíte co se bude dít dál. Ale abychom mohli dobře odpovědět, musíte napsat víc informací.
@houbes, dokonce i ten wish doručí do týdne,já už tak u nich nakupoval.
Sice trošku dražší ale já to kompenzoval 50% slevou
Dokonce i ve stejný den,bohužel záleží v jákém městě v čr mají sklad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.