Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piercing, doprovod 18+ kamaráda

Od: bee odpovědí: 7 změna:
ahoj, je mi 14 a rada bych si nechala udělat piercing jen tak ze strany nosu. prosím nevymlouvejte mi to, jsem o tom už dlouho přesvědčena. rodiče se mnou do studia nepůjdou a ani mi to nedovolí (je mi to jedno, zvyknou si). zeptala jsem se kamose kterymu je 18, jestli by mě do toho studia nevzal, a on ze jo. tak bych se chtěla zeptat, stačí přítomnost někoho komu již bylo 18? třeba ze bych řekla ze je to starší bracha nebo něco takového :D, nebo se mnou musí jít přímo rodič?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jen si ho udělat dej, bez něj jsi možná hezká holka, s ním budeš ale hezčí. Něco jako pernštýnský býk s houžví v nose.

Pokud je studio solidní, potřebuješ opravdu rodiče, žádný kamarád je nenahradí. Pokud solidní nejsou, střelí Ti to, kam chceš, vysolíš peníze a nazdar.

Známá si dala kruh do obočí. Nějak to tělo nepřijalo, hnisalo to, až nakonec se vytrhl a vypadl. Zdlouhavé léčení. Zůstalo ovšem porušené obočí, už nikdy nebylo krásně oblé, ale jako přelomené, bez chloupků, s hladkou červenou jizvou.

To ale každý pozná až na sobě, když se něco pokazí. Žádné rady, žádné kecy předem nemají cenu. Proto už mlčím. Jaga.

hodnocení

2x

@bee - rodiče se mnou do studia nepůjdou a ani mi to nedovolí (je mi to jedno, zvyknou si)
Když si nezvyknou, zůstane vám v nose třetí dírka - maličkost proti tomu, že pokud je dostatečně naštvete, můžou snadno znepříjemnit život jak kamarádovi, tak studiu. Těšíte se?

hodnocení

0x

Víš, kdo to je zákonný zástupce? Tak si to nastuduj.

Takže někdo 18+ bohužel nestačí!

Ovšem druhá stránka věci je, že "pitomý piercing" ti některá studia udělají a na nic se neptají.

hodnocení

0x

Proč to chceš? Že to má nějaká jiná blbka z tvojí třídy? Nebo si myslíš, že budeš krásnější se železem ve frňáku jako bejk z koridy? Jseš si jistá, že s tím rozhodnutím budeš souhlasit i za 10 let? Jseš si jistá, že s tím rozhodnutím budeš souhlasit, až ti celej frňák zhnisá, zčervená, pak zmodrá, pak zčerná a pak ti ho budou muset kus uříznout?

pxi
hodnocení

0x

Bez rodičů to bude spíše nějaké nesolidní studio, tak radši pozor, kam vlezeš. Jinak piercing je móda převzatá od křováků z pralesa. Možná, že se brzy ujme i taková ta ulita špičatá, co mají muži nasazenou na penisu.

hodnocení

0x

ve 14 bez rodiču jen někde, bacha na hygienu...zbytek je na Vás a na vašem vztahu s rodiči...jinak co se týče odpůrců piercingu, jak vnímáte naušnice u žen? vždyt je to jedno a to samé, jiné je to jen v tom že to každý bere jako standard a nepozastavuje se nad tím, ale aplikace a následek v těle je jeden a ten samý...

ladycat*

Já je kupodivu vnímám podobně jako piercing. Jedné holce z rodiny dali propíchnout uši ještě jako miminku. Měla velký zánět, hnisání, horečky. Z tohoto důvodu nemám propíchlé uši, mamka se bála o mé zdraví. Marodit opakovaně kvůli šperku je blbost.

Piercingy ani tetování se mi všeobecnosti nelíbí. Přijde mi to zbytečné a hlavně bolestivé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]