Nejste přihlášen/a.
Jen si ho udělat dej, bez něj jsi možná hezká holka, s ním budeš ale hezčí. Něco jako pernštýnský býk s houžví v nose.
Pokud je studio solidní, potřebuješ opravdu rodiče, žádný kamarád je nenahradí. Pokud solidní nejsou, střelí Ti to, kam chceš, vysolíš peníze a nazdar.
Známá si dala kruh do obočí. Nějak to tělo nepřijalo, hnisalo to, až nakonec se vytrhl a vypadl. Zdlouhavé léčení. Zůstalo ovšem porušené obočí, už nikdy nebylo krásně oblé, ale jako přelomené, bez chloupků, s hladkou červenou jizvou.
To ale každý pozná až na sobě, když se něco pokazí. Žádné rady, žádné kecy předem nemají cenu. Proto už mlčím. Jaga.
@bee - rodiče se mnou do studia nepůjdou a ani mi to nedovolí (je mi to jedno, zvyknou si)
Když si nezvyknou, zůstane vám v nose třetí dírka - maličkost proti tomu, že pokud je dostatečně naštvete, můžou snadno znepříjemnit život jak kamarádovi, tak studiu. Těšíte se?
Proč to chceš? Že to má nějaká jiná blbka z tvojí třídy? Nebo si myslíš, že budeš krásnější se železem ve frňáku jako bejk z koridy? Jseš si jistá, že s tím rozhodnutím budeš souhlasit i za 10 let? Jseš si jistá, že s tím rozhodnutím budeš souhlasit, až ti celej frňák zhnisá, zčervená, pak zmodrá, pak zčerná a pak ti ho budou muset kus uříznout?
ve 14 bez rodiču jen někde, bacha na hygienu...zbytek je na Vás a na vašem vztahu s rodiči...jinak co se týče odpůrců piercingu, jak vnímáte naušnice u žen? vždyt je to jedno a to samé, jiné je to jen v tom že to každý bere jako standard a nepozastavuje se nad tím, ale aplikace a následek v těle je jeden a ten samý...
Já je kupodivu vnímám podobně jako piercing. Jedné holce z rodiny dali propíchnout uši ještě jako miminku. Měla velký zánět, hnisání, horečky. Z tohoto důvodu nemám propíchlé uši, mamka se bála o mé zdraví. Marodit opakovaně kvůli šperku je blbost.
Piercingy ani tetování se mi všeobecnosti nelíbí. Přijde mi to zbytečné a hlavně bolestivé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.