Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasedla si na me?

Od: romaneta odpovědí: 5 změna:

dobrý den,jsem v práci 3 mesic,stridam se ,dlohý krátký týden jsem tam sama jinac pracuji sama,nemám vedle žádný zamestnance.. mám vedoucí cca 60 let...prijde mi že si na me zasedla,nebo už nevim...mela jsem toho včera hodne,nejel mi pc 3 hodiny msuela sem vse zapisovat pocítat rucne...hodne lidi tugiž nebyl cas na nic..oan dosla,že vitrína at vypadá hezky at tam dám neco jiného vic to ozdobim atd..říkala sem ji že to delam jen ted jak nejelo pc tak to nestiham...(nejsme robot a proste to fakt nešlo,nevedela sme co delat dřiv bylo mi do breku) a ona resi tohle,to co ma udelat nedelá,vždy to odkládá a stejne nic. sama že je vedoiucí nevi jak se u nás co používá,to by snad mela ne? nechapu proč ji nevyrazí...potom, že at to neberu prý jako že me sekýruje nebo cosi,ale že jde o nás aby sme meli lepší vysledky,furt sme ji vykládala že nejede pc že to nestiham,,.,ale jako by me nevnimala. Pak mi dala karticku na obedy, že mi to ukážeš jak budu zase v práci ,řekla sem že muže ilca(to je z kuchyne co vydává obedy) a ona hned nastvane žádná ilca ja jsem tady od toho,co ilca,...uplne vyjela,ja se jen posumála a řekla dobře tak vy, a ona odpovedela čemu se smejete? nechapu proč je taková:( co si myslíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zasedla jsi na me? Já jsem na tebe nezasedla!

Myslím si, že by ses především měla naučit česky, protože tvému psanému textu moc nerozumím.

Ta vedoucí patrně nebude až taková ježibaba, třeba měla zrovna nějaký osobní problém a neměla zrovna dobrou náladu. Na druhé straně se mi moc nelíbí tvůj tebou popisovaný přístup k problému. Takže máslo na hlavě máte patrně obě a bylo by nejlepší si to ve vhodné chvíli trochu vyříkat. Jak se říká, "Nic se nejí tak horké, jak se uvaří".

kami*
hodnocení

3x
Možná je důležité, že jste v práci teprve tři měsíce. Ještě spolu nemusíte umět komunikovat. Snaží se Vás zaučovat, učit, vést. Jste pro ni nová a Vaše chyby odnese ona. Pokud chrání jinou zaměstnankyni, bude jednou nejspíše ochotná chránit i Vás a nechce konflikty mezi Vámi na pracovišti. S konflikty by se vám všem špatně pracovalo. Pokud s Vámi někdo neumí mluvit, naučte ho s Vámi mluvit. To ale jde druhým nejlépe ukázat svým příkladem. Buďte vedoucí tedy v komunikaci vzorem, buďte klidná, to změní časem i Vaše okolí. Teď mi přijde brzy se vzdávat. Pokud i v žertu budete chtít pokárat vedoucí, zhorší tě tím vztahy. Protože žert může působit jako výsměch a srážení její autority, nemůže takovou komunikaci přijmout. Komunikaci musíme všichni trénovat, jinak to nejde.

invkektiv
hodnocení

1x

Nezasedl. Ani nejsem žena.

kjl
hodnocení

0x

Těžkou soudit, asi to bude dost ostrá baba. Jedině jít za ní a říci jí svůj názor, ale bude asi zle. Jinak to někde tak bývá, že na vedoucích pozicích jsou dost nepříjemní lidé. Nemají ani moc znalostí, nebo patřičné vzdělání, ale rádi mají navrch i když v očích podřízených vypadají směšně.

hodnocení

0x

Takových vedoucích ještě potkáte... Zeptejte se jí. Vyříkejte si to spolu. Myslím, že jste se měla omluvit, když řekla, "čemu se smějete". Jinak, abyste se jí neznelíbila. Je to lepší se omluvit, i když si myslíte, že třeba ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]