Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je šikana?

Od: rozalinda odpovědí: 4 změna:

Zdravím,co může být šikana?šikana v zaměstnání od nadřízeného,-pokojská-versus -manažerka.díkyJ

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

4x

Koukněte sem - PT /stařenka/

cs.wikipedia.org/... - šikana

cs.wikipedia.org/... - šikana na pracovišti

claire*
hodnocení

4x

Šikana je podle mě takové chování, kdy se oběť cítí soustavně ponižovaná, pokořovaná, kdy je snižována její vážnost a autorita a vyvolává to u ní nepříjemné pocity, stres, deprese. Šikanou může být, že po Vás zaměstnavatel (nadřízený) opakovaně chce složité úkoly splnit v příliš krátkém čase, chce po Vás přesčasy, trestá přísně nejbanálnější přestupky atd. atd. Pokud u Vás v práci sledujete něco takového (či pokud jste sama obětí), obraťte se na odbory, případně seriózní tisk.

hodnocení

0x

Definice šikany podle mě neexistuje,to se dá posoudit podle konkrétního případu.Já jsem ještě z generace která byla na vojně a tam ta šikana opravdu byla.

Bufet a Sahara nic nebylo ... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]