Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta libida u muže?

Od: andy86* odpovědí: 4 změna:
Ahoj chci se zeptat,
je normalni, ze ve 33 přijde ztráta chuti na sex? Přitom testosteronu mám dost, dle měření. Ztratil jsem představy o tom, jak žena muže vypadat neoblečená, pripadne mě opustila sexuální fantazie o ženách vůbec. Nemám přílišný zajem o sex, spis jen občasnou masturbaci. Když kolem mě prochází zdánlivě hezká holka, nic to se mnou nedělá. Ani v mozku, ani tam dole. Za to jsem 15 měsíců po zadosti o rozvod a 7 měsíců od rozvodu bez sexu s výjimkou jednoho placeneho.
Nemám zajem se s nikým seznamovat, nikoho dalšího poznávat. Jsem stále zamilovaný do bývalé manželky a s ni jedinou bych si sex představit dokázal. Ale jak spolu již delší dobu nejsme, ztratil jsem představy, a naděje o tom, jak bychom se zase pomilovali, pripadne zda-li by mi to opět šlo se vsi paradou. Tohle jediné bych si představit dokázal. Ze mi celým tělem proudí její energie a naopak.
Teď mě daleko více uspokojuje si uvarit dobre jidlo a sníst ho, nebo když mužů 3 lete dceři vykouzlit úsměv na tváři, zahrát si s ni hry a strávit s ni svůj veškerý volný čas, případne hlídání v nemoci, atd...
Nejsem trochu divný na 33 leteho muže? Když jsem to psal manželce, jestli mi to věří, napsala, ze mi to věří a přidala smajlika černého sluníčka. Tedy pro mě psychologicky rozporuplná emotikona. Jak muže byt sluníčko černé? Nejsem díky tomu i já sám v sobě rozporuplný? A nebo jsem jen nějak přibrzděný a potlačený?
Pravdou je, ze si sex s jinou ženou nedokážu představit a ani o nej nemám zájem. Když by si ale manželka vzala volnější tričko a třebas leginy, byl bych v sedmém nebi blahem vidět její postavu. Vůbec se v sobě nějak nevyznám.
Třeba je to jezeni jidla jen nějaký zástupný smysl vnitřního uspokojení. Má to někdo rovněž tak?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

houbes*
hodnocení

0x
Tak ztrátou libidla můžeme i za něj my sami. A to je špatnou životosprávou a vězí to hlavně v hlavě. Přestal jste si věřit, že od přírody jste samec a musíte mít každou sukni. Pokud to chcete změnit musíte sám si dát život tak aby jste měl čas. Budete jeden z mála, který to moc prožívá a hlavně masturbace vám bere kdejakou sílu hledat ženu na uspokojení. Za 5 min Anči dlaňové a jdete dál. Pokuste to změnit vy sám. Chyťte druhou mízu, dívejte se kolem sebe, nevěřím, že byste nepotkal ženu na ,kterou byste si např. při masturbaci nevzpomněl, kterou byste chtěl pomilovat. Takže hlava a životospráva, tam hledejte zakopaný libidlo ;)

hodnocení

0x
A nezačal jste v posledních měsících např. užívat nějaké léky, popř. nedošlo ke změně již užívaných léků za nějaké jiné? Třeba některá antidepresiva nebo léky na vysoký krevní tlak mají často jako vedlejší účinky ztrátu libida a třeba i poruchy erekce, či ejakulace. Určitě by se našla spousta dalších léků, které takovýto negativní dopad na sexuální funkce mají.

liska5
hodnocení

0x

Rozvodové řízení je stres, který sebere hodně sil i sebevědomí. To se jeví, jako pokles. Vy ji máte stále v hlavě. Zdaleka jste to v sobě ještě neukončil. To se těžko startuje s novou silou a touhou do nové životní etapy. Myslím, že ten stres, tu absenci lásky zajídáte. Bacha na kila. Nestálo by za to probrat to s psychologem?

kami*
hodnocení

0x
Vámi popsaný problém může být spojený s Vaším přáním "mít jednu ženu na celý život". Stačí se v životě setkat s tou, ze které máte pocit, že s takovou ženou byste chtěl už být napořád. V takovém případě nejde o snížení touhy po ženách. Když jste měl svoji Bohyni, nemyslel jste, jak a kdy být nevěrný. Protože pro Vás byla na světě jen ona. Byla nejkrásnější. Je to jedno z nejkrásnějších přání, co znám. Zklamání, bolest nebo strach se přepracovaná do vztahu k jídlu. Protože jídlo nějak souvisí s životem, s chutí do života. I sexualita s chutí do života nějak souvisí, protože takhle se mi bez ní nějak nechce žít (chci ji zpět). To tvoří zmatek.
Budete muset počkat, je to brzy. A časem možná zkusit objevit Bohyni, která nebude vidět stejný důvod k odchodu, jako tahle Vaše manželka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]