Nejste přihlášen/a.
Nového zaměstnavatele zajímá to, co souvisí s prací. Tedy kromě jiného kdy můžeš nastoupit (v případě přijetí podávám výpověď, která končí ...), jakou máš kvalifikaci, jaká omezení.
To, že předchozí zaměstnavatel něco nedodržel, nebo že jezdíš na dovolenou do Jugoslávie žádného zaměstnavatele nezajímá a spíš ti to v porovnání s ostatními zájemci uškodí.
Je tam jak vzor životopisu tak vzor motivačního dopisu,ale nic Ti nebrání ho napsat svým způsobem,ono taky záleží na jakou pozici se hlásíš... zivotopisy.cz/...
Na tom přece není nic sobeckého, když Vám nevyhovuje současné zaměstnání, či zaměstnavatel, je naprosto přirozené najít si jiné, které vyhoví líp.
Sám jsem taky několikrát měnil zaměstnání právě proto, že mi nevyhovovalo to současné, je to běžná záležitost. Je ale pravda, že jsem nikdy neřešil životopisy/ pohoovory a podobné tanečky, prostě jsem jen kývnul na lepší nabídku.
Ale do životopisu bych o nějakém ,,nedodržení platu´´ nepsal - měl by to být chronologicky uspořádaný seznam škol a zaměstnání. Vzory jsou běžně na netu k dispozici
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.