Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych jít na ples, ale nikdy jsem na plese nebyl. Chtěl jsem se zeptat v čem bych tam měl být oblečený? A jestli by nebylo divné kdybych tam šel sám? Bohužel nemám s kým.
Proč byste nemohl jít sám? Pokud umíte tancovat, budete chodit pro dívky a bavit se. Přesto by bylo lepší jít aspoň s jedním kamarádem, abyste pak u stolu byli dva, prohodili spolu nějakou řeč a nesedět tam sám. Ale je možné, že si tam k nějaké společnosti přisednete.
Jinak na opravdu pěkný ples to chce oblek, raději tmavší, světlá košile, vhodná kravata. Černé ponožky. Lakýrky být nemusí, pokud nejste nějaký náruživý tanečník, ale stačí čisté a neošlapané černé polobotky. Mladí chlapci nosí rádi místo kravaty i motýlka.
Ať se Vám na plese líbí a pěkně si zatancujete. Pozor na zvýšenou konzumaci alkoholu, i tady někdy bývá problém. Ale jistě to všechno dobře zvládnete. Jaga.
Před plesem si pusťte Formanův film Hoří, má panenko, abyste se poučil, jak to na takovém plese chodí. /to měl být vtip/
tak asi na ten ples nepůjdu, pěkný oblek nemám, kravatu vázat neumím, tancovat neumím a žádné kamarády nemám. Už dřív několikrát jsem se chtěl přihlásit do tanečního kurzu a nikdy jsem nenašel taneční partnerku.
Do tanečních není třeba se přihašovat s partnerkou. Přihlásí se prostě kluci a děvčata, každý sám za sebe.. Přijmou třeba 50 dívek a 60 chlapců, aby jich bylo o něco víc. A pak probíhá výuka tance a seznamování. Netančíte pořád s jednou, jako manželé po 20 letech. Tím, že dívky střídáte, se naučíte konverzaci a taky tancovat. Ono se totiž s každým tancuje trochu jinak, každý se jinak pohybuje. A tím se otrkáte. Není proto potřeba před tanečními shánět nějakou partnerku. Tam poznáte děvčat jako máku. Jaga.
Taneční byla krásná doba, ráda na ně vzpomínám. S kamarádkou jsme se dohodly, že se druhý rok přihlásíme ještě jednou. Tancovat jsme už uměly, bylo tam plno kamarádů, hezké chvíle. Tak se o ně nepřipravte.
Oblek jistě koupíte a seženou se i takové, které nejsou drahé. V tom Vám určitě dobře poradí a okoukne Vás maminka.
Právě jsem se ptal v několika tanečních kurzech a všude mě řekli že se musí přihlašovat v páru, samotné tanečnice nevedou. Stejně si ten oblek budu muset koupit, protože bude mít sestra svatba, ideální aby ten oblek byl na svatbu i na ples.
Nojo, ale na plese se lidé nejvíc baví tím, že si pořádně zatančí a pobaví se právě ve společnosti kamarádů. Opít se sám někde u baru, to nemá smysl. To nemusíte chodit na ples, ale jít do nějaké hospody a nemusíte ani řešit oblek. Nedovedu si představit co tam budete dělat sám, bez kamaráda a bez umění tanečního. Asi sedět a koukat na druhé a pít. A to za velkou zábavu napovažuji.
Ale ano, společenské akce jsou různé a na některé můžete klidně jít sám. Ale zde mluvíte o plesu a to je trochu jiné. Ale zkusit to můžete. Nakonec když se bavit nebudete, tak půjdete jednoduše domů a nic se nestane.
Můžete si vzít motýlka, nebo oblek půjčit, tam vám uvážou i kravatu. Na nějaké opíjení zapomente, to by vyšlo pořádně draho obyčejnou sedmičku ted prodávají v Lucerně bratru za 500.- Kč, to se mi protočily panenky a nějaký drink u baru je tak pro milionáře. Nehledě na lístky na ty aby jste pomalu šetřil. Holek jako kvítí a tancuje se jak kdo umí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.