Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi zeny, ale sex s nimi nechci

Od: dora* odpovědí: 2 změna:
Takže ahoj. Je mi 16 let. Již drive jsem si začala uvědomovat, že se mi libi zeny. V poslední době jsem tak nejak dospěla k tomu, že jsem bisexualne orientovana. Má to ovšem jeden háček. Líbí se mi například představa líbání se ženou či dívkou, flirt a nejake vzajemne doteky, ale tím to konci. Nikdy bych se ženou nechtěla mit pohlavní styk jako takový, tim myslím vzajemne uspokojovani a tak dale. Takova představa se mi vůbec nelibi. A to me trochu mate. Co se tyce muzskeho pohlaví, tak tam bych rada zašla k tomu pohlavnimu styku nebo jinym praktikam, ale u zeny ne. Přesto se mi zeny libi a přitahují me. Ale možná trochu jinym způsobem. Co si o tom myslíte? Netrpím jen nějakou mylnou představou, že se mi libi zeny, když se mi sex s nimi hnusi? Vůbec se v sobe nevyznám. Dekuju všem za názory

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Myslím, že se ještě hledáš a čas teprve ukáže. Nedělej zatím žádné závěry, ani své doměnky nikomu nesděluj. Za pár let může být všechno jinak.

houbes*
hodnocení

3x
Já si myslím nech to plynout co ukáže čas. Jsi mladá a můžeš potkat ženu a zvrtne se to, že budeš chtít jen jí a nebo zase naopak. Potkáš kluka a budeš mít rodinu a na ženy si ani nevzpomeneš. Řekl, bych asi se moc hlodáš představou co kdyby. Má odpověď nech plynout čas a osud..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]